Mit gondoltok az ilyen viselkedésről, pláne, ha egy
óvónő teszi?
Figyelt kérdés
Vendégségbe voltunk párom barátjánál, felesége óvónő. A kisfiam 2 éves, lányom 5. Bepelenkáztam a fiam és elmentem kezet mosni, addig a párommal voltak. Annyira beszélgetett, hogy észre sem vette, amint a fiam lever egy cserép muskátlit aminek nem lett baja. Erre az óvónő őrjöngve kiszaladt, el sem tudtam képzelni mi baja. Kioktatott minket, hogy kell gyereket nevelni és megrángatta a kisfiam. Azt ordította miért nem csapunk a kezére ilyenkor. Mindezt azok után, hogy bocsánatot kértünk és mondtuk neki, hogy megtérítjük a kárt. Hozzá tartozik a történethez, hogy nincs gyerekük, csak sikertelen lombik próbálkozások. Nekem ez durva volt, hiába magyarázkodott utána, mert nem így ismertem meg, és nekem nem fér bele a testi fenyítés. Többet nem megyek hozzájuk a gyerekekkel.
29, ja, 20 centire lett. Miután egyesek szóltak, hogy a fejére is eshetett volna. És ha tényleg ott volt, senkit nem változtat azon, hogy a szülők idegen helyen szartak a gyerekre figyelni.
2021. máj. 16. 09:36
33/62 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, minden válaszok jönnének ugyanezektől az emberektől arra a kérdésre, hogy szerintetek nagy baj lenne, ha többet nem hívnak meg az ismerősöket, ha a gyerekük kárt csinált nálam, mert nem figyeltek rá?
2021. máj. 16. 09:38
34/62 Derjaderja válasza:
Annak, aki írta, hogy ki fog vigyázni a gyerekére... nálunk a kerületi csopiban egy kisgyermekgondozónő dicsekedett el, hogy az ikrei babakorukban hogy kivárták pihenőszékbe kötve az asztalra téve a főzést, bármeddig tart is, és ő csak leteszi őket aludni és kimegy, és a sok hülye lipsi aki meg nem neveli, meh hordozza a gyerekét. Így most nem tudom visszaadni azt a stílust meg a mindent, amit még összehordott, de én kb akkor döntöttem el végleg, hogy nem megy bölcsibe a gyerek, egyik se, csak max pár órás fizetett csanába ebédig az ovi előtt egy kicsit.
De "jó" hír, ha ott is ilyenek vannak...
2021. máj. 16. 10:25
35/62 A kérdező kommentje:
33 mint mondtam nem érdekel, mit szólnak hozzá, csak nem tudsz olvasni és többször le kell írni neked. Nálunk már törtek poharat felnőttek, szakítottak szét babzsákülőkét vendéggyerekek. Egyiküket sem ráncigáltam meg, nem direkt csinálták és máskor is meghívtuk őket. Te egy rosszindulatú, besavanyodott ember lehetsz. Sajnálom a gyereked, már ha tényleg van és nem hazudsz.
2021. máj. 16. 10:26
36/62 anonim válasza:
Kérdező én meg a te gyerekeid sajnálom úgyhogy egálban vagyunk.
2021. máj. 16. 10:28
37/62 A kérdező kommentje:
36, hála az égnek, akkor sírnék, ha egy ilyen nő azt mondaná hogy jól nevelem őket. Akkor tuti valamit rosszul csinálnék.😅
2021. máj. 16. 10:50
38/62 anonim válasza:
#36 mit sajnálsz, hogy nem rángatja meg őket, ha eltörik egy pohár?
Készülhetnél saját "beszólással" is, ha már ennyire keménykedni akarsz, bár annak se lenne túl sok értelme.
2021. máj. 16. 10:57
39/62 A kérdező kommentje:
31 a gyerekeim a legjobban! Nincs aki bántalmazza őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!