Miert nezik le azt akinek "csak" 1 gyereke van? Es miert kell sajnalni emiatt a gyereket?

Azért mert a sok birka nem 2.gyereket vállal, hanem "tesót", és ha te nem szülsz tesót akkor hülye vagy meg önző. Én is csak ámulok, hogy első gyerek még mindenkinek a saját akaratáról szól, a 2. meg már inkább arról, hogy "kéne egy kistesó". Ja meg amitől hülyét kapok az az elkényeztetett lesz. Na most egyrészt a szülő saját döntése, hogy milyennek neveli a gyereket, egyet is lehet jól, meg többet is rosszul. Másrészt, sokat jelent az anyagi helyzet. Hiába egyke valaki, ha nincsennek anyagilag úgy eleresztve elég érdekes elkényeztetni a gyereket. Míg vannak több gyerekes családok, ahol jól kereső szülők vannak, gyerekeknek mindenük megvan. Érdekes, ott nem téma, hogy Julcsika mindent megkap amit kiejt a száján, mert Pistike is ugyanúgy megkapja, vagy hogy?
Ez az egész egy baromi nagy általánosítás csak. A kedvencem meg az, mikor olyan papol a tesó fontosságáról, akinek saját bevallása szerint sem jut elég idő a sajátjaira, mert hát fontos a munka, rohanó hétköznapok, hétvégén is befigyel ez-az, de azért én vagyok a szarszemét mert meggondolnám a másodikat.
Hát jó...

Azért tök jó hogy mindenki le van pontozva, aki nem az egy gyereket preferálló véleményt erősiti.
Semmi gond, csak míg azt játszunk hogy annak az egynek mindent is meg adunk, és eltartott kisujjal lenézzük, pontozzuk aki szerint ez nem biztos hogy így szükségszerű, addig afelé megyünk hogy 20 év múlva lesz jó esetben 5-6 millió magyar, meg kb 4-5 millio c típusú...

#22 akkor te szüld tele az országot.
Más meg magának vállal gyereket nem a fideszes csürhének. Elképesztő, hogy vannak emberek akiket ez ilyen szinten foglalkoztat, hogy képesek "parancsra" szülni nem ám elfogyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!