Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert nezik le azt akinek...

Miert nezik le azt akinek "csak" 1 gyereke van? Es miert kell sajnalni emiatt a gyereket?

Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 19:04
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
83%
Ki nézi le?
2021. máj. 13. 19:09
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Mert sokan azzal tereli a figyelmet, a saját problémáiról, hogy más életét kritizálja, ezzel magasabbra emelve magát. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Nekem 2 van, amíg egy volt, az is pont ugyanúgy jó volt akkor. Vannak előnyei és hátrányai is .
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Mert "elkényeztetett lesz", "nem tanul meg osztozkodni", "unatkozni fog", "önzőség mert milyen jó ha van az embernek testvére és ettől megfosztod"..... Stb

Kb 100 ilyen szöveget meghallgattam. Meg azt hogy majd úgyis meggondoljuk magunkat.🤦🤦

4/23 A kérdező kommentje:
3 valamelyik karogas bejott?
2021. máj. 13. 19:11
 5/23 A kérdező kommentje:
Nekem is folyton ezt nyomjak hogy majd meggondolom magam meg unatkozni fog...
2021. máj. 13. 19:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves uh hosszú távú jóslatokba nem bocsátkoznék. Sokat járunk gyerek társaságba, kirándulni, sétálni szóval sztem annyira nem unatkozhat. Amit meg amúgy 2 gyerek együtt is tud. 😅🤣 Nekem van tesóm mégis emlékszem hogy sokszor unatkoztam.

Egyenlőre az osztozkodással sincs baj. Épp csak annyira mint minden kicsinek. Ahol van tesó ott is megy az irigykedés. 🤷

Erről a jajj kell testvér dologról meg nekem más a véleményem. Mint mondtam nekem is van, de nem túl szoros a kapcsolatunk. Mintha kb nem is lenne🤷

Az meg hogy majd meggondoljuk magunkat... Tuti nem.

2021. máj. 13. 19:17
 7/23 anonim ***** válasza:
43%
Én nagyon örülök, hogy testvérem van, jó, hogy ha otthon voltam akkor sosem unatkoztam, akkor sem, ha a szüleimnek nem volt ideje játszani velem mert sok munka volt. A tesóm mindig ott volt, szóval én nem tudom elképzelni úgy a gyerekkoromat, hogy ne lett volna testvérem, valószínűleg elég unalmas lett volna. De a te döntésed, hogy mennyi gyereket vállalsz. Ne amiatt legyen tesója mert a környezeted ezt várja el, hanem mert te is akarod. Amúgy nem hallottam még azt, hogy bárki lenézi az 1 gyerekeseket, de tény, hogy több ismerősöm is akinek nincsen testvére az eléggé elvan kényeztetve, mert egyszem gyerek, anyuci, apuci szemefénye.
2021. máj. 13. 19:17
 8/23 A kérdező kommentje:
7: az utolso mondatoddal azert te is negativ velemenyt formaltal :)
2021. máj. 13. 19:20
 9/23 anonim ***** válasza:
2021. máj. 13. 19:21
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
A másik meg az hogy rengeteg kb egykorú gyerek van a környéken. Szóval lesz kivel játszania. 6 voltam
2021. máj. 13. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!