Mi gyermeked legdrágább játéka?
Mi az, mennyibe került? Mikor kapta? Mennyit játszik vele? Megérte vagy megbántad?
Butább szülőktől kérem, hogy csak azt pontozzák le aki NEM a kérdésre válaszol. Normális embereknek ezt nem kell mondanom... :)

Amúgy ezen mi lepontoznivaló van?
Mindenkinek 100%-nak kellene lennie, mivel nem eldöntendő a kérdés. Sőt pontozás se kellene.

Lehet hogy ez nem pont "játék" de az adamo hinta és hozzá az állvány.
Meg most készül a játszó, kB 200 ezer lesz a vége.
Ja meg a kiságy forgó 28 ezer volt.
A többi játékot kaptuk stb. A legtöbb drága de nem mi vettük

Passz... A kicsinek nincs egyvalami, ami kimondottan nagyon drága volt, inkább az, hogy valamiből sok van. Lego pl, szerintem azok összesen 100 ezer körüli értékben vannak, de nem egyszerre kapta, pár év alatt jött össze ennyi. Ő 5 éves.
A nagynak a számítógépe (már ha az játék), de nem tudom megmondani, mennyi volt, két éve kapta, de azóta folyamatosan fejleszti, ahogy előtte az előzőt is (azt 8 évesen kapta), mindig ahhoz kér dolgokat szülinapra, karácsonyra, stb. Úgyhogy az is jóval többe került már, mint amennyiért megvettük. Ő amúgy 14 lesz nemsokára.

5hónapos lányomnak a pihenőszék volt kb 30.000. A játszószőnyege pedig 25.000. Szinte minden nap igényli egy kicsit mindkettőt
A pihiszékbe kicsinek hatalmasakat aludt
Ma már csak leskelődik belőle míg intézem a dolgaim
A játszószőnyegen meg kész parádé amit levág
Nem bántam meg egyiket sem:)

Playmobil dolgok de inkább egyben. Van két nagy ház, kórház, mentő, állatkórház, lovarda, farm, piac, mezőgazdasági gépek, vidámpark stb. Minden teljesen berendezve. Ezt nem számolom össze, nagyon sok. Nem bántam meg, mi is szeretjük és a kis bigyókat pl. amit a figurák kezébe lehet rakni, meg ilyen-olyan apróságokat még oda se adtuk, szóval ez sokáig ki fog tartani neki. És nagyon strapabíró.
Ha egyetlen darab, akkor a pedálos bicaja 320 euró. igaz, még a futót használja, de már megvan, majd a szülinapján kapja meg. A futó 180 euró volt, azt hiszem azzal az a jelenleg is már használt egy darab legdrágább “játék”. Nem bántuk meg, azért annyi a pedálos is, mert maradtunk annál a márkánál.
A pihenőszék anno valami 100 körül volt, de nem tudom pontosan, mivel apám vette, meg inkább nekem volt ajándék… na az olyan jó volt, megvenném én is, pedig azt gondoltam hülyeség.

Egy körülbelül 30.000-35.000Ft-os fa kinyitható babaház teljesen berendezve, bútorokkal, babákkal. 10000Ft-ért vettem egy karc nélkül.
Egy nagy gyerekkonyha sütővel, mosogatóval, edényekkel, műanyag ételekkel(ezeket külön vettük hozzá). Az ára kb 15.000Ft lehetett, másodkézből. Újonnan lett volna 40.000Ft is.
Valamint egy gyönyörű nagy hintaló, Ráró. Nem emlékszem az árára. De őt is másodkézből vettük az egyik 1 hetes kórház után neki (nagyon sokat volt kórházban 3 éves koráig sajnos).
Ezen kívül van több csomag legója (ezek újak), kb 10 babája (van használt, új, Barbie és nagy baba is).
Nem tudom, számít-e így. Hiszen én nem fizettem ki a magas árat értük. De ezek igazán értékes, időt álló játékok.
A lányom pedig imádja őket a mai napig. 5 éves.
Én nem gondolom, hogy minden játékot újonnan kell megvenni. De azt hozzáteszem, hogy én csak hibamentes játékot vásárolok.
Az az igazság, hogy ahhoz képest, hogy panelban lakunk, túl sok játéka van. De még kicsi ahhoz, hogy megváljon akár egytől is. Sok babakori játékát se engedi még eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!