Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi gyermeked legdrágább játéka?

Mi gyermeked legdrágább játéka?

Figyelt kérdés

Mi az, mennyibe került? Mikor kapta? Mennyit játszik vele? Megérte vagy megbántad?

Butább szülőktől kérem, hogy csak azt pontozzák le aki NEM a kérdésre válaszol. Normális embereknek ezt nem kell mondanom... :)

2021. máj. 13. 14:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
76%

9 éves a fiam, az xbox a legdrágább játéka. 7,5 éves volt, amikor kapta. Nem játszik rajta nagyon sokat, de azért szereti, szóval nem bántuk meg.

A kicsi 8 hónapos, neki talán még a tanuló kutyus a legdrágább játéka :)

2021. máj. 13. 15:04
 2/31 anonim ***** válasza:
13%
Az élete
2021. máj. 13. 15:12
 3/31 anonim ***** válasza:
85%
1 éves, a tricikli volt szerintem a legdrágább.
2021. máj. 13. 15:16
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Talán a konyhája ami 50 ezer ft volt. Tavaly kapta 1 évesen, már akkor is lekötötte most meg már mégjobban
2021. máj. 13. 15:18
 5/31 anonim ***** válasza:
87%

Huha

2,5 és 1 évesek múltak.

Trambulin, kinti. ( van benn is)

Szezonban napiszinten.

Egyébként a gonge fejlesztők, kerti műanyagház van benn, fp játékok.

Most tervezzük a kinti játszóteret ( hinta, torony, csúszda, homokozóval) ennél drágább nem lesz nekik sosem.

( a mostani árakhoz mérten)

2021. máj. 13. 15:31
 6/31 anonim ***** válasza:
81%

Van egy elektromos beleülős rendőrautója, 50-60 ezer volt, nem tudom pontosan, mert Apósék vették neki. Hozzáteszem, mi full baromságnak tartottuk és tartjuk. Már a 3. szülinapjára meg akarta venni neki Após (elég jól keres), akkor még sikerült lebeszélnünk róla, de aztán a 4. szülinapjára megvette. Az a gáz, hogy a mi lakásunk kicsi, tároló nincs, épp elég megoldani a babakocsit (van egy 11 hós gyerkőc is) meg a biciklit, hogy ne legyenek útban, az a benga autó végképp nem fért volna el. Ezért Anyóséknál van, tehát csak akkor tudja használni a fiam, ha épp náluk van. A másik, hogy én nem vagyok a híve annak, hogy már 4-5 évesen üljön egy helyben, és egy pedált nyomva haladjon. Fog még eleget egy helyben ülni életében, most igenis rohangáljon, rollerezzen, bicózzon. Szerencsére szereti is ezeket csinálni.

Tőlünk talán a futóbicója volt a legdrágább, amit kapott, 15 ezerért. De megérte, mert 2 és 4 éves kora között végig azt nyúzta. Most már kétkerekű pedálossal megy, de azt egy baráttól kaptuk újszerű állapotban, és nem fogadott el érte egy fillért sem, szóval nem sorolom ide.

2021. máj. 13. 15:31
 7/31 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a Barbie luxus lakóautó a legdrágább játéka a most 4,5 éves lányomnak, de őszintén nem emlékszem. Még a játékkonyha lehetett hasonló árkategória, meg a 3 emeletes fa babaház.

A kicsi 8 hónapos fiú, neki még nincs nagyon drága játéka. Talán a játszószőnyeg. Sokmindent örökölt a nagytól.

2021. máj. 13. 15:33
 8/31 anonim ***** válasza:
87%

Ja és nem bántam meg, hogy megvettük a Barbie lakóautót. Karácsonyra kapta és azóta napi használatban van. Ugyan így a játékkonyha és a babaház is megérte az árát.

7-es voltam.

2021. máj. 13. 15:35
 9/31 anonim ***** válasza:
89%

A pontos árakra már nem emlékszem, de a legdrágább árkategóriát talán a trambulin, és a Smooby konyha képviseli.

Mindkettővel sokat játszik, szereti, nem bántuk meg, hogy többet költöttünk rájuk.

A drágábbak közé tartozik az elktromos kisautója is -na, az nagy bukta részünkről, mert nem megy vele, fél a hangjától...🤷‍♀️

2021. máj. 13. 15:51
 10/31 anonim ***** válasza:
82%
Elektromos kisautó és szülőkaros tricikli. Kb.azonos árúak. 25-28 ezer forint. Nem egyszerre kapta, kb.1 év eltéréssel. Mindkettőt nagyon szereti. 22 hónapos.
2021. máj. 13. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!