Mi gyermeked legdrágább játéka?
Mi az, mennyibe került? Mikor kapta? Mennyit játszik vele? Megérte vagy megbántad?
Butább szülőktől kérem, hogy csak azt pontozzák le aki NEM a kérdésre válaszol. Normális embereknek ezt nem kell mondanom... :)

A lányom 3 évesen kapta a trambulink, olyan 30e volt. Heti több alkal9mmal használja (télen is) nagyon jó beruházás volt.
4 évesen kapott egy tabletet, (4 ór@s autóút, rokonokhoz temetésre mentünk, hogy ne unha szét magát) a legrosszabb dönt~s volt. 1 évig nyúzta, én meg besokaltam h állandóan kütyüzik. Így megváltunk tőle (mármint a tabtól nem a gyerektől)

Az előző biciklije talán. 20 ezer volt használtan, Puky márkájú. (Bár lehet, hogy valamelyik nagyobb lego készlete drágább volt picit, nem tudom.)
A bicajt nem bántam meg, ugyanennyiért adtam el, és remek felépítésű volt. Nagyon szerette ő is, hamar megtanult vele két keréken közlekedni, én ezt a szuper kialakításának (is) tudom be.
A legókat sem bántam meg.

2 éves és 4,5 éves lányok.
Amit közösen használnak, az egy kerti játszótér, 2 millió körül volt mindennel együtt. Most márciusban lett kész, ha jó az idő, mindig rajta vannak.
A nagyobbik lányom legdrágább "játéka" egy iPad, 130 ezer volt.
3. születésnapjára kapta, nem használja napi szinten, leginkább akkor kerül elő, ha hosszabb útra megyünk autóval/repülővel, vagy vendégségben vagyunk. Itthon ritkán játszik rajta, talán heti 1 órát átlagban.
A kicsié egy elektromos autó, 70 ezer volt. Barátoknál már próbálta korábban, nagyon tetszett neki. Most kapta születésnapjára, egyelőre bent használja még csak.

Nálunk végiggondolva, a fisher price tanuloasztal volt, a kétnyelvű.
Nagyon szereti. 1 évesen kapta, fel év telt el azóta, de ha nem is minden nap, heti több nap is játszik vele még mindig. :)

Kerti fa játszótér csuzdaval, hintaval. Kb 200e ft.
Ha "kisebb" dolgokat nézek akkor a biciklijuk, 20-30ezer ft között fejenként.
4 és 6 éves lányok.

18-as voltam, lemaradt hogy nem bántam meg, minden nap játszanak a kertben a jatszoval, kis barataikkal együtt. bicikliznek minden nap, csaladilag is járunk a környéken bicajozni.
Remélem, ezeket még jó sokáig ki tudják használni:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!