Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi gyermeked legdrágább játéka?

Mi gyermeked legdrágább játéka?

Figyelt kérdés

Mi az, mennyibe került? Mikor kapta? Mennyit játszik vele? Megérte vagy megbántad?

Butább szülőktől kérem, hogy csak azt pontozzák le aki NEM a kérdésre válaszol. Normális embereknek ezt nem kell mondanom... :)

2021. máj. 13. 14:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

A lányom 3 évesen kapta a trambulink, olyan 30e volt. Heti több alkal9mmal használja (télen is) nagyon jó beruházás volt.

4 évesen kapott egy tabletet, (4 ór@s autóút, rokonokhoz temetésre mentünk, hogy ne unha szét magát) a legrosszabb dönt~s volt. 1 évig nyúzta, én meg besokaltam h állandóan kütyüzik. Így megváltunk tőle (mármint a tabtól nem a gyerektől)

2021. máj. 13. 16:49
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

Az előző biciklije talán. 20 ezer volt használtan, Puky márkájú. (Bár lehet, hogy valamelyik nagyobb lego készlete drágább volt picit, nem tudom.)

A bicajt nem bántam meg, ugyanennyiért adtam el, és remek felépítésű volt. Nagyon szerette ő is, hamar megtanult vele két keréken közlekedni, én ezt a szuper kialakításának (is) tudom be.

A legókat sem bántam meg.

2021. máj. 13. 17:04
 13/31 anonim ***** válasza:
76%
6 èves fiù. Rengeteg legòja van, ha az egynek szàmìt, az màr több ezer £ . Drága mèg a telefonja, meg a trambulin.
2021. máj. 13. 17:45
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
13-as vagyok, kb. 4 èves koràtòl folyamatosan vesszük a legòt. Nem bàntam meg, bàr olcsòbban is megùsztuk volna, ha nem a Minecraft figurasak kellettek volna. Ìgy is e-bayről jött, masodkèzből szinte az összes. Trambulint 6. születesnapjàra kapta, £380 volt, telefon is £300-400 közt, az kb. egy ève megvan. Mindkettőt mindennap hasznàlja. Trambulinnak örülök, bàr nem tudom mennyire lesz tartòs, telefont èn nem akartam volna neki.
2021. máj. 13. 18:20
 15/31 anonim ***** válasza:
62%

2 éves és 4,5 éves lányok.

Amit közösen használnak, az egy kerti játszótér, 2 millió körül volt mindennel együtt. Most márciusban lett kész, ha jó az idő, mindig rajta vannak.

A nagyobbik lányom legdrágább "játéka" egy iPad, 130 ezer volt.

3. születésnapjára kapta, nem használja napi szinten, leginkább akkor kerül elő, ha hosszabb útra megyünk autóval/repülővel, vagy vendégségben vagyunk. Itthon ritkán játszik rajta, talán heti 1 órát átlagban.

A kicsié egy elektromos autó, 70 ezer volt. Barátoknál már próbálta korábban, nagyon tetszett neki. Most kapta születésnapjára, egyelőre bent használja még csak.

2021. máj. 13. 18:50
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
A kerti hintája, első szülinapjára kapta múlt hónapban apukámtól 70 ezer forintba került, még a nyáron kap hozzá homokozót és kismedencét
2021. máj. 13. 19:25
 17/31 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk végiggondolva, a fisher price tanuloasztal volt, a kétnyelvű.

Nagyon szereti. 1 évesen kapta, fel év telt el azóta, de ha nem is minden nap, heti több nap is játszik vele még mindig. :)

2021. máj. 13. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
70%

Kerti fa játszótér csuzdaval, hintaval. Kb 200e ft.

Ha "kisebb" dolgokat nézek akkor a biciklijuk, 20-30ezer ft között fejenként.

4 és 6 éves lányok.

2021. máj. 13. 20:57
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

18-as voltam, lemaradt hogy nem bántam meg, minden nap játszanak a kertben a jatszoval, kis barataikkal együtt. bicikliznek minden nap, csaladilag is járunk a környéken bicajozni.

Remélem, ezeket még jó sokáig ki tudják használni:)

2021. máj. 13. 20:59
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
Kültéri játszóházat csináltattunk a gyereknek, bár egyelőre csak a 4 éves használja. 150 ezer forint volt. Tavaly csináltattuk. Sokat játszik vele, nem bántam meg, a tesó is biztos élvezni fogja ha nagyobb lesz :)
2021. máj. 13. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!