Milyen szandált ajánlanátok 2 éves gyerkőcnek? Milyen márkát ami nem a legdrágább?
Szandit keresek a kisfiamnak. Tavaly Dr Punto szandija volt, jó volt, tetszett, de idén nem akarok ugyan olyat venni neki, más stílusú szandáljuk meg nincs, csak a tavalyiak. Nézegetem a DDStep-et, azok 7000ft-tól kezdődnek, nincs esetleg hasonló minőségben egy picit olcsóbb? Tudtok ilyesmit ajánlani?
Ha nincs akkor marad a DDStep, kinéztem egyet 8000ft-ért, csak nem bántam volna ha találok olcsóbban.
Nekem ami olcso de minöségben bejött, az az elefanten.
Mi legtöbbször superfitt vagy más sokkal drágább márkát veszünk, de elefanten mindenképpen jó választás.
Talán segítség lehet az én ötletem is.
Ha éppen házi gyermekorvos vagy orthopéd orvos ajánlja a gyermekednek a normál ékmagassgú szupinált cipőt (a gyerekek kb. 60%-ánál indokolt) és a családban (akár nagyszülők is!) van valakinek egészségpénztári szerződése, egészségkártyája, akkor kiváló mindőségű szupinált szandálokat lehet venni 6.500 Ft-tól (pl. Supi+, Salus- mi az utóbbit szoktuk) és EP terhére el tudják számolni (a számlára érkező befizetéseitek utánmeg szja-ból 20% visszaigényelhető!)- igaz, hogy nem azonnal jelentkezik a kedvezmény, de így egy valódi bőr, bokafogós, minőségi 7.000 Ft-os darab valójában kb. 5.600 Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!