A rácsos kiságy után milyen fajta ágyat ajánlanátok a gyerkőcnek?
3 fajta között vacilálok.
Az egyik a körbetámlás, a másik a kihajthatós kis kanapé,ahol majdnem a földön fekszik a gyerkőc(csak a szivacs van) és a harmadik meg a fenyő állíthatós kiságy, ami leesésgátlós egy részen, és állítható 1m, 1,4 m és 1,8 m hosszúra.
Szerintetek melyik a célszerű?(Hosszú távra nézve)
Minden napos alvásra szerintem a matracós, jó minöségü matracos ágy. vagy is a matrac legyen jó minöségü.
Minden nap azon kell aludnia, a késöbbi hát fájások, testi problémák elkerülése miatt szerintem az a legjobb. 1x kell beruháznod és felnött koráig azt fogja használni. egy rosszabb minöségü kanappénál pl lehet 2 év után huzat kiszakad, kifekszi a részeit.
Olyan legyen ami alatt van vendégágy funkció, ha késöbb valaki ott akar aludni (mint barát, unokatesó), akkor legyen neki is helye.
Arra is gondolj, hogy akartok-e késöbb emeletes ágyat neki. Mert vannak olyan emeletes ágyak amiket elöször sima ágyként használhatsz, majd felteszed a lábait ha elég nagy már, és ha már ciki az emletes ágy leveszed.
Vennék egy felnőtt méretű, 70X200-as, vagy 90X200-as ágyat, jó minőségű matraccal, és beruháznék egy plusz felszerelhető leesésgátlóra.
A kihajthatós nekem nem szimpi, ugyanis nem igazán jó a matraca. Az állítható ugyanezen ok miatt esik ki.
Ha a 3 közül kell választanom, akkor a körbetámlás.
A szivacsos volt nekem is a legutolsó, bár sorrendben nem így írtam.
Lehet, hogy sima fenyő ágyat veszünk, veszünk hozzá leesés gátlót meg ágyneműtartót. Lehet tényleg ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!