Ez a Stokke márka miért ennyire drága? Ennyivel jobb? Valami kiságyhoz 3 izé kiegészítő 30e. A kiságy 200e
Jók a stokke cucok, de más márkák is vannak ugyanolyan jók. Mi kaptuk a stokke babakocsinkat és ciki lett volna elajándékozni, vagy eladni, így itt áll. Néha használjuk, de a quinnynket szétnyúzzuk. Pedig ötödannyiba került.
A stokke tipikus példa a magamutogatásra, sznobizmus kifejezésére.
Pl. egy asztalossal csináltatott, no name kiságy, bölcső nekem értékesebb. Kézzel megmunkált, faragott. Kinek mi számít...
Az ár-érték aránya nem reális és ezt most finoman fogalmaztam. A kérdésre a válasz: azért, mert Stokke.:)
És nem jobb annyival.
13 ezer forint az kb 60 dollár.
Nem az ár sok, egy puha, finom, megtervezett takaróért, hanem Magyarországon borzasztóan alacsonyok a keresetek, hogy a családok ilyet megengedhessenek maguknak.
A Stokke jó babakocsi, jó masszív, nekem is tetszik, hogy a gyerek magasan van benne, van kontaktus, szerintem nagoyn jó kocsi, terepen is kiváló mert egy monstrum 12 kiló a súlya, de mégsem 16 kiló.
Könnyen összecsukható.
Ést tényleg szép. Én pl. azt nem értem, hogy lehet, fekete, meg sötétkék babakocsikat megtűrni...Én rosszul lennék tőle.
De!: ha az utolsó filléredet adnád ki érte, inkább ne tedd...Vannak ugyanolyan szép, és dizájnos babakocsik 3-ad áron is.
Pl: Sola nagyon könnyen tolható, rengeteg, színben, pöttyökben, csíkokban kapható a Mamas and Papasnál.
Dollárban fizetnek, tudom mennyi, de puha megtervezett takaró féláron is van, ami ugyanolyan dizájnos és jó.
Kocsi nincs az tény, de ez egyéb szir-szarok csak túl vannak árazva. A pelenkázó meg a babaágy is olyan, mint amiket itthon a 80-as években árultak, értem én, hogy fa, meg lehet a magasságot állítani, de 200 ezerért ez akkor is kevés. A kocsi tényleg olyan, hogy nyújt olyat, mint más nem, így indokolt az árkülönbség, de a többi nem olyan.
Alapvetően drága a Stokke, de norvég cég, és Norvégia igen gazdag ország más fizetésekkel, és alapvetően az amerikai és angol piacot célozták meg, az, hogy Mo-n is eladnak pár babakocsit, az nem hiszem hogy sokat lendít a cég éves bevételén...
Az ágy nekem egyáltalán nem tetszik, mert kör alakú...
Kalitkában is betiltották a kör alakút, én szerintem idióta formája van.
A szék az jó, de nagyon drága 53 az alapára és ahhoz kell venni a bébitartót, meg a kisgyerek ülőkét amikor már üln tud, szóval kb egy 100 forintot lehet rá számolni.
Nekem egyébként ez a termékük sem tetszik...:)
És én ezt a szobizmus szót nem kedvelem, azért mert vannak akiknek nem tellik rá.
Én pl: rosszul lennék naponta ránézni egy fekete, sötétkék, világoskék, kopottas babakocsira.
Ennyi erővel a BMW, a Volkswagen, egy Mercedes is sznobizmus.
Fordítsuk meg, és inkább ennyivel érnek kevesebbet akik nem engedhetik meg maguknak?!
Miért csak azt lehet verbálisan megbántani, aki ad egy drága babakocsira?!
Én írtam a sznobizmust. Akikkel én találkoztam, azoknál erre ment ki. Nem egy, kettő, hanem sok családnál. A legtöbb család meg sem nézte a kínálatot, fültanúja voltam sok beszélgetésnek. A kinézetre mentek, ill. hogy idézem "milyen menő", vagy hogy "ciki lenne más milyet" venni.
Egyébként én pl. nem beszéltem az olcsó kocsikról. Kimondottan a Stokke márka volt a kérdés. Egy olyan márka, amit messziről, több méterről fel lehet ismerni, hogy Stokke, vajon miért? :)
Senki nem mondta, hogy aki nem szereti a Stokket, az csakis olcsóbb kategóriájú kocsival jár. Szó sincs erről. Azt is írtam, hogy jó minőségű, de van jobb is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!