4 éves gyerkőcnek mekkora pótkerekes biciklit ajánlanátok? 14-es, vagy 16-os.
Figyelt kérdés
Még nem bicikliztek ilyen bringával csak háromkerekűvel, azért kérdezem, mert nem akarom, hogy megvesszük nekik a biciklit egy év múlva meg kinőjék.2012. jún. 18. 00:12
1/5 anonim válasza:
16-ost. Az én 5 évesemnek most vettünk, és lehet 1 év múlva cserélni kell. A 14-es nagyon kicsi.
2/5 anonim válasza:
Mármint mi is 16-ost vettünk az 5 évesnek. :)
3/5 anonim válasza:
Ez inkább attól függ, hogy hány centi, milyen hosszú a lába, nem a kortól. Az én 4 éves lányomnak meg 12-eset vettünk. Ha a korát néztem volna, akkor nagyobbat veszek, de hát ha egyszer ez a jó, ezt vettük. Egyébként ha teheted vidd el magaddal és próbával vegyetek. Az én lányomnak a 12-es úgy jó, hogy a legalacsonyabban van az ülés, tehát még benne van 10-12 centi.
4/5 anonim válasza:
Az én fiam még nincs 4, de hatalmas (112 centi, 5-6 évesekre való ruhát hord) és 16os biciklit kapott. Igaz nála a pedálozással van gond, egyáltalán nem hajlandó megpróbálni tekerni, de úgy nézem egyébként is kicsit nagy neki ez a bicaj.
Szóval ha átlagos méretű gyerekről van szó, ráadásul első bicaj, akkor 14-est vegyetek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 18. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!