Mennyi ideig hagytátok "éhezni" a válogatós rossz evő gyereket, hogy ne csak snacket egyen hanem mást is?
Védőnő javasolta, ne adjak neki enni, csak azt amit jónak gondolok ne nasit. Majd eszik ha éhes lesz. Ezt játszuk 4 napja.
Ez idő alatt evett fél tk kenyér felét. Egy retket, két deci tejet, meg most egy abonett szeletet.
Nem akar enni, csak amit ő szeretne. Már megszakad a szívemy hogy ő éhes sír de nem akar enni rendes ételt. Adjak neki? Adjam fel amit elkezdtünk? Mert akkor csak maci vagy lapka sajton élne meg epren.
Nem saját kútfőből szedtem, hogy próbálkozzon pépes étellel, itt olvastam régebben olyan kérdést, hogy gond-e, ha 2-3 éves csak azt hajlandó enni (ott persze azt mondták, hogy jobb, mint a semmi), és nyilván nem jó, ha csak azt, de én mint alternatívat, eshetőséget soroltam fel, mellette pedig turmixot is írtam, ami igazából szintén pép/püré. Amit pedig a végén írtam, ott a darabosabb, 1-3 éveseknek szánt üveges ételekre gondoltam, mint pl. [link] Nem ördögtől valók ezek az ételek, és nem is mint állandó és fő fogásra értettem, csak kipróbálásra, hogy hátha ez a gond (és igen, megértettem, hogy a mekis kaját megeszi, azaz eszik darabosat).
Az ömlesztett sajt különböző megjelenési formáiról (lapka, mackó) pedig annyit, hogy nem, az nem normális sajt, csak épp a magyar háztartások jelentős hányada tekinti jó opciónak, talán főleg az ára miatt.
Hajrá, Meki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!