Mennyi ideig hagytátok "éhezni" a válogatós rossz evő gyereket, hogy ne csak snacket egyen hanem mást is?
Védőnő javasolta, ne adjak neki enni, csak azt amit jónak gondolok ne nasit. Majd eszik ha éhes lesz. Ezt játszuk 4 napja.
Ez idő alatt evett fél tk kenyér felét. Egy retket, két deci tejet, meg most egy abonett szeletet.
Nem akar enni, csak amit ő szeretne. Már megszakad a szívemy hogy ő éhes sír de nem akar enni rendes ételt. Adjak neki? Adjam fel amit elkezdtünk? Mert akkor csak maci vagy lapka sajton élne meg epren.
Amit most evett, az rendkívül tápláló egy nap is... Ja nem. Inkább a maci sajt, de komolyan.
Ha csokit csokival enne, azt mondom oké, de most az eper meg a sajt... Egyébként pont egy másik kérdéshez írtam tesóm sztoriját akivel ez sem működött. De más válogatós gyereknél sem láttam, hogy ez annyira célravezető lett volna. Az igen, hogy ha a köztes nasik ki vannak iktatva ÉS egyébként szereti az adott étel, akkor rendesen eszik belőle. De ha egy kaját nem akar megenni, hát nem fogja. Nyilván az éhezés egy adott pontján meg fogja enni, de ez tényleg cél?
Velem a paradicsom miatt csinálták ugyanezt, meg kell enni és kész. Annyit értek el, hogy a mai napig sem vagyok hajlandó hozzáérni sem a paradicsomhoz.
Mennyi idős?
Ne azt adj neki, amit te jónak gondolsz, hanem mutass neki több féle alternatívát, amiből ő választhat. Reggelinél is tegyél a tányérjába minden féle finomságot, több fajta zöldséget, sajtokat, ha csak egy-egy falatot eszik, az is jó, legalább megkóstolta. Mond el neki, hogy kaphat nasit, ha a normális ételből is eszik. De ne erőltesd rá, hogy mindet megegye.
Készítsetek együtt egészséges nasikat, süssetek kekszeket stb.
A gyümölccsel semmi baj nincs, azt nyugodtan eheti, nem számít nasinak.
Az én lányom most az eper-banán turmixért van oda. Minden nap ovi előtt ez a reggelije.
15!
Senki nem írta, hogy oke ha vsak azon el. Ezek mellé kellene adni mast is, nem helyettük
Maci meg lapka sajtot eleve nem tartanék otthon, mert ömlesztett szemét, sajthoz semmi köze.
De az abonett se egészséges.
Gondok vannak a toronyban. Váltani akarsz, de nem vagy tisztában az egészségessel. A tej is csak telít, de semmi tápanyag.
Az eper az egyedüli jó a felsorolásból, ha nem felfújt vizes. És a retek is oké.
Tk kenyér pedig nem javasolt, a fuziárium miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!