Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen immunerősitőt érdemes...

Milyen immunerősitőt érdemes adni óvódakezdés miatt?

Figyelt kérdés
Kisfiam nemsoká kezdi az ovit és szeretnék adni neki valami immunerősitőt.Tudnátok esetleg ajánlani valamit?Kinek melyik vált be?
2010. aug. 23. 03:01
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
szerintem csak zöldség/gyümölcs, mozgás a levegőn...
2010. aug. 23. 04:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már muszáj valamit szednie,akkor béres csepp+c vitamin.
2010. aug. 23. 06:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Echinacea szirupot adtam neki, kifejezetten gyerekeknek valót, amiben nincs alkohol (mert a legtöbb echinacea készítmény alkoholos, erre figyelni kell)

EZ kifejezetten a felső légúti megbetegedésekre/ellen van, immunerősítő.

Nem folyamatosan adtam, hanem kúraszerűen. Persze ennek ellenére sajnos előfordult, hogy elkapott betegségeket, de az óvónők szerint az átlagosnál jóval kevesebbet volt beteg.

2010. aug. 23. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
oscillococcinum-heti egy ampulla - ez homeos szer, olvass utána, nekünk nagyon bevált ovis, sulis gyerekeknél. Ha meg kezd náthásodni, emelt adag c vitamin.így tutira elkerüljük.
2010. aug. 23. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Majd rákérdezek azért a védőnőnél is.A homeopátiás dolog nem hangzik rosszul,amit irt az egyik válaszoló,azt sztem kipróbáljuk.Fontos azért ,hogy leginkább természetes anyagokból legyen az immunerősitő is.
2010. aug. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!