Gyerekkorotokban volt valami vicces dolog, amiben hittetek?
Egyszer azt hittem egy “baratnomrol” (szuleim baratainak a gyereke volt, neha logtunk egyutt), hogy az idegenek kuldtek, es valojaban valami foldonkivuli nagykovet, szoval probaltam nala bevagodni, hatha beavat.
Nem tudom hany eves voltam, de meg boven kisgyerek, csak apa miatt rengeteg scifit neztem en is😂
Azt hittem,a férfiak nem kakálnak.
Meg azt,hogy a kànikula az a nagyon hideget jelenti mert hasonlít a mikulás szóhoz.
Az uszodában elhitették velünk, hogy a víz alatt a nagy (lefolyó)rács azért van, hogy a cápák ne egyenek meg.
Utáltam az 1-es pályán úszni, mert ott volt és féltem, hogy kiszabadul a cápa.
Szentül hittem, hogyha a kezemet sokáig az orromon tartom, akkor hozzá fog nőni:D ezért nem mertem piszkálni az orrom.
Ezen kívül úgy tudtam, hogy az alul öltözött nénik akik az út szélén várakoznak/sétálgatnak, ők épp egy futóversenyre igyekeznek :D
A pincénkben "lakó" popsicsavaró szörnytől féltünk az unokatesómmal. Mi adtuk neki a nevet. A pince padlóján volt egy óriási spirálvonalhoz hasonló kör (az aljzat hibája volt, így felnőtt fejjel már tudom)☺️, úgy gondoltuk, az a nyílása.
Valamint mindig attól féltem, hogy éjjel a légy berepül a fülembe, állandóan takargattam a hajammal a fülemet.
Féltem a vámpíroktól, nem mertem oldalra fordított fejjel elaludni, mert akkor a vámpírok könnyebben hozzáférhetnek a nyakamhoz, hogy megharapjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!