Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 50 év felett és még szeretne...

50 év felett és még szeretne gyereket , bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Nekem nincs gyerekem,neki van egy lànya. Én eddig úgy voltam vele nem szeretnék gyereket... most meg hirtelen letámadott ezzel az egésszel, hogy szeretné és TŐLEM...

Fogalmam sincs mit tegyek, várni ebben az időben nem lenne jó..de azért ez egy eléggé fontos döntés.

2021. ápr. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
8%
be
2021. ápr. 16. 18:06
 52/53 anonim ***** válasza:
28%
Kizárt. Eleve nem lesz gyerekem, de ha lenne, akkor bizotsan nem egy 50 éves fazonnal akarnék, aki lesz 52 is, mire összejön+meglesz a gyerek.
2021. ápr. 17. 16:22
 53/53 anonim válasza:

Kedves kérdező.

Én azt tanacsolnam hogy igen valalj a legjobb korban vagy es a parod sem vén ember mint ahogy it irjak hiszen még csak 50 éves nem egy öreg emberke. 50eves miért öreg? Ugyan már. Megvan az az anyagi háttered ami egy gyerek nevelesehez elég. Őszintén nem is értem hogy miért ilyen rossz indulatal irnak egy 50 éves ferfirol. Mikor meg csak most van az hogy erzi az igazi apasagot rajtad meg latja hogy jo anya leszel. Edig vártál a babával most már ne várj. Remélem hogy össze is jonn

2023. ápr. 13. 04:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!