50 év felett és még szeretne gyereket , bevállalnátok?
Nekem nincs gyerekem,neki van egy lànya. Én eddig úgy voltam vele nem szeretnék gyereket... most meg hirtelen letámadott ezzel az egésszel, hogy szeretné és TŐLEM...
Fogalmam sincs mit tegyek, várni ebben az időben nem lenne jó..de azért ez egy eléggé fontos döntés.
31 Nincs különösebben vagyona, de átlagos rendezett anyagi helyzet.
32 Ez a jo az egeszsegetek? Ebben nem hiszek amit már leirtam több sportos fiatal vagy középkorú ismeros elkapta a Covidot egy bele halt kettő súlyos szövődmények.
Nemvart dolog mindig lehet.
Dolgozom el tudom tartani.
36 Leirtam, egy korábbi hozzászólásban: én sokáig akartam de az előző párom 8 évig sem...
Így mire kvázi elfogadtam ezt a tényt addigra meg at fordult velem a világ és lett egy olyan pàrom aki akar gyereket....
Akkor mikoe én már bele nyugodtan hogy igyis jó ...
29
"45 évesen örökbe sem fogadhatnál, sőt, sok helyen 40-42 a határ, nem véletlenül."
Rosszul tudod. A) a fiatalabb fél életkorát veszik figyelembe b) 45 év korkülönbség lehet a szülő(k) és a gyermek között, tehát egy 50 éves házaspár 5 éves gyereket fogadhat örökbe.
37
Értem és figyeltem is. :) De az akkor volt, most meg most van. Az az akkori párod volt, most meg a mostani van. Értem, hogy összezavarodtál, ez természetes is, de milyen érzéseket kelt benned, hogy ha szeretnél, lehetnél anyuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!