50 év felett és még szeretne gyereket , bevállalnátok?
Nekem nincs gyerekem,neki van egy lànya. Én eddig úgy voltam vele nem szeretnék gyereket... most meg hirtelen letámadott ezzel az egésszel, hogy szeretné és TŐLEM...
Fogalmam sincs mit tegyek, várni ebben az időben nem lenne jó..de azért ez egy eléggé fontos döntés.
Mindketten 50 felett vagytok? Az ő gyereke mennyi idős?
Mert ha a nő kb 30 s a pasi 50, akkor még az időben úgy benne lenne a dolog. De ha mindketten 50 felett vagytok, az ő lánya is már (közel) felnőtt, akkor sok értelme nem lenne. 50 felett kicsit problémás a szülés, ha egyáltalán összejön a teherbeesés.
Te melyik vagy? A nő vagy a férfi a történetben? Ha te vagy a nő, akkor nem gondolom, hogy komolyan elgondolkodtál rajta.A férfiak biológiai szempontból szinte bármennyi ideig képesek gyereknemzésre.Ismerek olyanokat, ahol 50 éves férfi bevállalta egy új kapcsolatban, de ott a nő azért 30-40 év közötti volt.
És igazad van.Fontos döntés, amit 50 évesen nem a gyakorin idegenek válaszai alapján hoz az ember, hanem a saját egészségi,anyagi lehetőségeit figyelembe véve a párjával.
Én vagyok a nő és 31.
Persze nem a gyakori dönti el hanem én vagyis mi. De véleményekre kérdésekre van ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!