50 év felett és még szeretne gyereket , bevállalnátok?
Nekem nincs gyerekem,neki van egy lànya. Én eddig úgy voltam vele nem szeretnék gyereket... most meg hirtelen letámadott ezzel az egésszel, hogy szeretné és TŐLEM...
Fogalmam sincs mit tegyek, várni ebben az időben nem lenne jó..de azért ez egy eléggé fontos döntés.
Egy 50 fölötti férfi már elkezd gondolkozni a kísérő tüneteken (pl. itt-ott fáj valami, nehezebb a lépcsőzés vagy ritkítja a szexet, stb.).
Ezért, ha ügyes, bebizosítja magát egy jóval fiatalabb barátnővel, aki gyereket is szül neki. Így családban élhet, várhatóan nem fogod elhagyni (hiszen gyerek is van), közben szépen hozzáidomulsz a korához, szokásaihoz. Neki meglesz az ingyen betegápolója idős korában.
Te meg - aki nem is akarsz gyereket - bevállalod érte?
Neked/nektek kell dönteni, hiszen a felelősség is a tied/tietek!
23
Ez azért így elég fura gondolatmenetet.😂Kb úgy válhat el a kérdező gyerekkel is,mint ahogy bárki más.Ha elmúlik a szerelem vagy ha úgy érzi nem teljes a kapcsolat,ha nem kap meg mindent amire neki szüksége van.
25 A 42 éves full sportos barátunkat is elvitte a Covid ... vannak ilyen nem előre látható dolgok sajnos.
26 Nos igen, én sem értem a gondolatmenetet, mert akárhány évesen el lehet válni.
Aki azt írja, hogy ha meghal a férfi, a nő meg egyedül marad a gyerekkel, akkor inkább gyerekkel maradjon egyedül, mint teljesen egyedül. Kicsit logikai bukfenc.
Én bevállalnám, ha komoly a kapcsolat, de ti tudjátok.
Az 58 éves apámnak, aki nagypapa, most született sokadik gyereke a 20 évvel fiatalabb nőjétől, tervezetten.
Szerintem visszataszító és ostoba, aki 50 felett frissszülő akar lenni, ez az új kapuzárási pánik.. 45 évesen örökbe sem fogadhatnál, sőt, sok helyen 40-42 a határ, nem véletlenül. Nem fiatalít meg a gyerek, csak kiemeli a hatalmas 2-3 generációs szakadékot, sem fizikailag(hiába tud emelni és futni), se idegileg nincs kész rá az ember. A párod nem tőled akar gyereket, hanem csak te tudsz neki szülni, hogy megint fiatalnak érezhesse magát.
Az meg, hogy mit gondolok a 20 éves korkülönbséges kapcsolatokról 30 éves nőként.. Szülj, elég elborult vagy te is, ha apukádkorabeli férfiak vonzanak, szépen egymásra találnak a sérült emberek. A kapuzárásos meg az apakomplexusos, szép pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!