Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális, ha a...

Szerintetek normális, ha a gyerekeim mamának szólítsák a nagypapa feleségét?

Figyelt kérdés
A nagyszülők elváltak és a nagypapa újra házasodott a lányom születése előtt. Az új asszonnyal se én se a párom nem jövünk ki jól. Legutóbb megpofozta a másfél éves fiam, egy pillanatra mentem ki csak a szobából. De a lányomat is ütötte már meg szerintem. Ma már nem hagynám velük felügyelet nélkül. Elvárták, sőt sértődés volt mikor a lányom nem mamának szólította az asszonyt. Azt tudom, hogy nevelőapát nem jó ha a gyerek apának szólít, erről sokat hallottam. De mi a helyzet egy nem igazi ,,mamával''? Vagy csak azért nem esik jól, hogy így szólítja, mert nem jó a viszony közöttünk?
2021. ápr. 10. 10:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én is mamának hívtam papa második feleségét (az igazi mamámat sosem ismertem, apa 14 éves korában meghalt), bár az tény, hogy ő nagyon szeretett mindig is, pedig voltak vérszerinti unokái is, de sosem éreztette, hogy én nem az vagyok :)

Egyszer kaptam tőle kézrácsapást, de azt is jogosan. Pofont sohasem.

2021. ápr. 11. 19:52
 32/32 anonim ***** válasza:
67%

Párom apának szólítja a mostohaapját is, mert ő nevelte kiskora óta.

Mi van ebben? Semmi, nem lett senki sem pszichésen rokkant.

2021. ápr. 11. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!