Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki panelban lakik pici...

Aki panelban lakik pici gyerekkel hogyan él ? Miaz amit megenged neki ? Egész nap ül és csak halkan közlekedik ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Dehogy is.... Simán sétál, néha szalad, plusz ugrál az ágyon, táncol, balettozik :).

5 éves kislány.

Nem ülhet egy helyben, és tablet elé sem fogom tenni.

2021. márc. 30. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Szomszéd miatt sosem fogtam vissza. Ha azért dobál zajong stb mert épp ellenkezik vagy dühöng azért nevelési célból szólok.
2021. márc. 30. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Én világ életembe panelban életem, gyermekkoromban ráadásul egy morgós néni lakott alattunk. Labdázni, ugrálni nem szabadott benn, de megértettük. (de ez szerintem máshol is alap kell legyen, hogy ne dobálja le a gyerek a dolgokat, és ugrálás közben ne verje be semmiért)

Táncolni, futkozni szoktunk, az nem hallatszott le vészesen. Amiért néha feljött a morgós néni az a sikongatás volt, de egy idő után már hatott a "halkabban mert feljön a Marika néni".

Ennek ellenére nem féltünk a szomszéd nénitől, nem lettünk lelki rokkantak se, csak megtanultunk viselkedni.

Plusz csavar, hogy amikor unokája lett a szomszéd néninek elnézést kért anyukámtól azért mert mindig szólt, hogy hangosak vagyunk... Rájött hogy a kisgyerekek már csak ilyenek...

2021. márc. 30. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Hú nekem egész nap őrűltek háza van,biztos utalnak. ráadasul reggel 5 kor kel a kicsi,onnantól sírás.Kiabalok is néha :(. En nehezen bírok velük. Így is szar nekem. Hiába jön pampogni a szomszéd,mit csináljak? Ussem agyon oket? Az egyetlen ami lefoglalja őket a kergetozes,tánc,ugrálás. Ez van. Azért napi kétszer csend van alvasidoben,ezenkívül zenélünk is, kis hangszórón,élünk ahogy tudunk. Este viszont nyolctól csend.
2021. márc. 30. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem panel, csak (panelnál valamivel jobb szigetelésű) társasház, de

Napi 2-3 órát lent vagyunk, a többiben igen, hangosak. Ez van. Kiabálnak, fogócskáznak, sírnak, leejtenek dolgokat, elesnek. Azért szólok, ami engem zavar. Nyilván a fejhangon üvöltést én se csípem, rájuk szólok, így garantáltan hallanak engem is.

Ami szabály: kinti játékkal bent tilos. Pl: az előszobában van a motor, roller... tilos bent használni.

Nincs dobálás, labdát csak gurítani és csak a szivacslabdát.

Dobolni, direkt dübörögni, rongálni nem szabad. Ha nagyon ugrálhatnékjuk van, akkor a habtapira terelem őket, de nem a szomszéd, hanem leginkább a lábuk miatt. Nem túl egészséges mezítláb a kemény padlón.

Nem szoktak panaszkodni a szomszédok, azért próbálok velük nagyon kedves lenni, mert ha nekem hangos, kizárt hogy nekik ne legyen az.

2021. márc. 30. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
*2 és 5 évesek
2021. márc. 30. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Futkározni néha szokott, de ha sokáig csinálja, rászólok. Ugrálásért, dobálózásért egyből. Nem jön fel a szomszéd néni, nagyon kedves, de azért nem kell az idegein táncolni.

Ha úgy látom, hogy nagyon mozgásigénye van a gyerekemnek, kiviszem. (Mi eleve nagyon sokat vagyunk kint.)

Nemrég voltunk 10 napig karanténban, akkor telefonáltunk a néninek, hogy nincs szívünk mindenért rászólni a fiunkra, de ez a helyzet, türelmét kérjük. Na akkor azért szaladgált.

2021. márc. 30. 21:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat jó volt olvasni .😊
2021. márc. 31. 23:54
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

Szia. Na mi pont az elsőn lakunk egy kényelmes nyugalmas idős házaspár felett. 3 gyerek van nálunk. 6, 4 és 2 évesek. Sajnos a jelen helyzetben nem tudok mit tenni a gyerekek hangoskodasa miatt, de próbálom leallitani őket ha túlzásba esnek. Viszont a bácsikat már az is kikesziti ha csak a kisfiam egymaga oda vissza szalad egyet a konyha szoba közt. Fel is jön és ordibal hogy miért redezek futó versenyt a lakásban, meg h ő megbolondul. Meg azzal fenyeget ránk hívja a rendőrt.. 🤔

A két nagyobb gyerkőc próbál türelmes lenni, de a kicsit nem tudom leultetni sajnos, lemenni természetesen szoktunk, de úgy látom nem sokat használ, mintha sose faradnanak el, folytatják fent is. Persze este 8ig legkésőbb ágyba kerülnek vagy ha nem is de csend van az biztos.

2021. ápr. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!