Mit tegyek ha az 5 éves fiam nem hallgat rám az utcán amikor biciklivel közlekedik?
Figyelt kérdés
Mindig igyan azon az útvonalon jövünk haza.már 2 hete azt csinálja hogy vagy velem vagy a mamával jön haza nem fogad szót.amikor át kelllene menni az egyik oldalról a másikra nem száll le a bicikliről hanem átteker.de nem nyíl egyenesen hanem srégan.persze az autó meg jön.ma is így jártunk és majdnem elütötte az autó.nagyon megijedtem és elkezdtem vele kiabálni az utcán.persze az emberek engem néztek hogy miért kiabálok.hazaérve próbáltam vele megbeszélni de teljesen süket fülekre találtam.mit csináljak?adjatok tanácsot.2017. jún. 13. 16:30
1/17 anonim válasza:
elmondtam neki,hogy ha nem fogad szót akkor egy ideig nem jöhet biciklivel. Hát nem fogadott szót,2 hétig séta volt. Utána mondtam neki,hogy ha szót fogad jöhet megint,de ha nem fog szót fogadni akkor elbúcsúzhat a biciklitől. Nincs gond,szót fogad.
2/17 anonim válasza:
Mond meg neki hogy amíg nem fogad szót addig nincs biciklizés, mert látod még kicsi hozzá.
3/17 anonim válasza:
Ne forgalmas út környékén biciklizzetek.
4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a hazavezető út nálunk forgalmas.a főút és azon kell átkelnünk.zebra nincs 😕
2017. jún. 13. 16:39
5/17 anonim válasza:
Mond neki hogy ha nem fogad szót akkor nincs bicikli, választhat hogy hazáig sétál vagy a kisülésbe ül.
6/17 anonim válasza:
2 hete nem fogad szót a gyerek, ráadásul az életével is játszott és semmi büntetést nem kapott tőletek ? Csak gratulálni tudok a "neveléshez". Már értem sok gyerek miért ilyen hisztis, idegesítő, pofátlan kis majom. Manapság luxus nevelni, nehogy sérüljön az önálló kis lény lelki világa. Egy volt osztálytársam is ilyen szülők gyereke VOLT. Meghalt, mert cseszett szót fogadni.
7/17 anonim válasza:
En is azt tettem amit az elottem szolok. Nem volt bicikli/kismotor egy ideig. Ne felj mikor ujra raulhetett a bunti idoszak utan mar eszebe sem jutott nem szot fogadni!
Hogy ez miert nem jutott eszedbe eddig azt nem tudom.
8/17 anonim válasza:
Én hasonló esetben elvettem a bringát egy hétre. Amikor visszakapta, tudta, hogy kell közlekedni.
9/17 anonim válasza:
Szerintem is elég kézenfekvő, gogy akkor nincs bringa. A kétévesemnél is ugyanilyen szankciók vannak, csak a kora miatt még rövidebb az időtartam. De már ennyi idősen is tökéletesen ért belőle.
10/17 anonim válasza:
Nálunk akkor ilyen önkontroll és koncentráciohiányos engedetlen, amikor fáradt, általàban du 16-17-től. Sokkal nagyobb fokozatu figyelemmel lehet csak vele közlekedni és inkább mellékutcákon. Nem a gyerek a hibás, ez mentális/idegrendszeri kimerüléssel indokolhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!