Mit tegyek ha az 5 éves fiam nem hallgat rám az utcán amikor biciklivel közlekedik?
Figyelt kérdés
Mindig igyan azon az útvonalon jövünk haza.már 2 hete azt csinálja hogy vagy velem vagy a mamával jön haza nem fogad szót.amikor át kelllene menni az egyik oldalról a másikra nem száll le a bicikliről hanem átteker.de nem nyíl egyenesen hanem srégan.persze az autó meg jön.ma is így jártunk és majdnem elütötte az autó.nagyon megijedtem és elkezdtem vele kiabálni az utcán.persze az emberek engem néztek hogy miért kiabálok.hazaérve próbáltam vele megbeszélni de teljesen süket fülekre találtam.mit csináljak?adjatok tanácsot.2017. jún. 13. 16:30
11/17 anonim válasza:
Vagy elvenném a biciklit, vagy a forgalmas úttest előtt jóval leszàllítanám róla, séta.
12/17 anonim válasza:
Egyszerűen addig át sem mennék a zebrán, amíg le nem száll a bicikliről. Többször felszólítanám: kisfiam ne hisztizz, itt leszállsz, vagy többet nem fogunk biciklizni.
Hogy tudott úgy átmenni, hogy előtte felszólítottad, hogy gyalog tolja át?
Most pedig késő bánat. Egy ideig hanyagolnám a biciklit. Amúgy megbüntettem volna, aznap este "ridegtartás" nem jópofizok vele, hogy érezze a haragomat. De aztán ennyi... ha eztán is átmegy a zebrán a biciklin ülve részemről végleg el is felejthetné, majd ha elég nagy lesz hogy felfogja, az úttest nem játszótér.
13/17 anonim válasza:
Elmondanám neki, hogy mivel nem fogadott szót, ezért nincs bicikli. Séta van. Én ekkora gyereket màr nem tennék ülésbe. Mondjuk egy hétig. Aztán újra lehet próbálkozni.
14/17 anonim válasza:
mit tegyél? Nem biciklizhet egy jó ideig ha nem tud viselkedni szót fogadatlan.ez ennyire egyszerü.
15/17 anonim válasza:
nincs bicaj és pont.
Ennyi, vagy megvárod, míg egyszer elüti az autó?
16/17 anonim válasza:
Elég régóta biciklizek a kisfiammal, az jött be, hogy mögöttem jön és szót fogad. Ha van jó járda, ott is mehet, öt éves meg főleg tekerhet a járdán. Ha szót fogad, így is előfordulhat váratlan helyzet. Ha nem fogad szót, nem tartja be a szabályokat, nem biciklizik és kész. Szóljon, ha úgy gondolja, képes erre. Alapvető szabályokat elmagyaráztad neki, hogy kell közlekedni, érti, miért kiabáltál vele? Ne otthon magyarázz, hanem ott leszálltok és azonnal.
17/17 anonim válasza:
Ostor, bőrszíj, kalapács, buzogàny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!