Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ősszintén ciki a lányok szemében ha egy 20-as évei elején járó fiú biciklivel közlekedik?
Biztos van olyan típusú lány akinek ciki lenne, engem nem zavarna.
21/L
Nem, miért zavarna? Ha valaki tömegközlekedik az mennyivel menőbb, nem? :DD
Egyébként én örülnék, lehet, hogy engem is rá tudna szoktatni, nem ártana nekem az egészségesebb életmód.
Huszonéves vagyok én is, nekem sincs még pénzem autóra, tanulok. Mástól sem várnám el.
Miért lenne ciki? Szerintem tök jó.
23L
Nem tudom, honnan szeditek, hogy minden lány golddigger és csak olyan pasikkal állnak szóba, akiknek minimum Porschéjuk van, de elég rossz helyen keresgélhettek. Miért lenne ciki 20 évesen? Jobb esetben egyetemre jársz, akkor meg persze, hogy nincs még pénzed másra.
21L
"Mivel jársz bicajjal, b*zi-e vagy!"
Ez jutott most hirtelen eszembe egy ócska "repper" paródiaszámából.
Amúgy ha pesti vagy akkor nem ciki, ott egész pártok építenek (/tettek/) a biciklisek szavazataira és játszották meg a hős politikusokat akik merő önzetlenségből XX km új bicikliutat csináltak. Az előző főpolgármester sokáig ebből és a panelprolik szavazataiból élt.
Falun se ciki, ott rendszeres látvány a középkorú (szabálytalankodó) (sokszor merev részeg) biciklis, agyonpakolt, régi parasztbringával.
Vidéki városban viszont nem túl "menő". Ahol régen éltem (17.000 fős város), a biciklistákkal csak a baj volt autós szemszögből. Ott a hatalmas bicikliút (nem tudnak ráállni a parkoló autók), de neeeeem-neeeem, az úton kell menni, és rikácsolni, ha egy autó túl közel előz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!