Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rá szólok a gyerekre ha futva...

Rá szólok a gyerekre ha futva közlekedik a lakásban ? Pl egyik szobából a másikba nem át sétál hanem át fut ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 12:35
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
3 éves és nem mindig ,de futva közlekedik hiába szólok rá.Olyankor a szomszéd ordít veri a falat.
2021. márc. 10. 12:36
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
Az 5 évesre igen, mert ő már tud máshogy is közlekedni. A 2 évesre felesleges, mert még csak futva tud közlekedni, életkori. Idő kell míg lelassul, percenként üvölthetnék. De ha nagyon bepörög, szólok.
2021. márc. 10. 12:39
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szólok rá, csak ha már nagyon bezsongott.. annak általában esés és sírás a vége. Viszont nem is panelban lakunk, hogy ez bárkit zavarjon.
2021. márc. 10. 12:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Van szőnyegetek?
2021. márc. 10. 12:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Van mindenhol minden szobába.
2021. márc. 10. 12:56
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Akkor én nem szólnék rá, minden óvintézkedést megtettél, szőnyeg van, a gyereknek meg nagy a mozgásigénye, pláne most vírus idején játszóra sem érdemes nagyon levinni. Esetleg vehetsz ilyen habszivacs cuccot a gyerekszobába, az nagyon olcsó, 2ezer körül mozog és még jobban tompítja a hangot. A gyerekfutás nem lehet hangosabb, mint mondjuk egy porszívózás. Mezítláb van otthon a gyerek ugye?
2021. márc. 10. 13:05
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem

De kertes házban lakunk..

Időnként én futattom őket.

Benn motorozunk, rollerezünk is.

Udvar alkalmatlan rá.. és fő út mellett lakunk..

Ha tarsasházban laknánk nyilván rászólnék..

Másnál nem is futkoshatnak.

2,5 és 1 évesek

2021. márc. 10. 13:07
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen mezítláb, de ott tartunk hogy eddig figyelmen kívül hagytuk a fal verést.Gyerek át futott a másik szobába már verte is, de már fel ordíbál gyerek fél tőle úgy vettem észre figyeli a gyerek mozdulatait mert ha ki esik a kezünkből valami és Koppan azért is veri a falat.Akkor el kezdi kérdezi anya ez ki volt félek.
2021. márc. 10. 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Pff, sajnálom hogy ilyen örült a szomszéd. :(
2021. márc. 10. 13:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, pacsi! Ugyan ez a helyzet nálunk is!

5 éves a lányom.

Ráadásul az én kezem eddig is ügyetlen volt, de az utóbbi 1 évben rengeteget romlott. Mindent elejtek.... És mindenért kapom a dübögést meg a káromkodást..

80 éves, férjem szerint alkoholista néni lakik alattunk.

22:30-kor,teljes csendben is ordibál felfelé, hogy legyünk csendben, mi szemétládák (3-ból 2 személy alszik, én telefonon nézek filmet fülessel..)

Valószínűleg már demens is, hallucinál. De akkor is...

Anyukám szerint jelentsem fel.

Egy 80 évest? Minek? Felesleges lenne...

Az egyetlen, ami zavar, az, hogy egyfolytában csúnya szavakat ordibál fel, valamint a többi lakóval is elhiteti, hogy mi zajongunk. Ez frusztráló dolog, de nem tudok mit tenni.

Persze, mi is itt élünk, ennel vannak zajai, de korántsem akkora és annyi, ami miatt így kéne viselkednie..

Valószínűleg ráhagyjuk,úgyse fog már sokáig élni. Addig meg hadd kiabáljon...

2021. márc. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!