Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rá szólok a gyerekre ha futva...

Rá szólok a gyerekre ha futva közlekedik a lakásban ? Pl egyik szobából a másikba nem át sétál hanem át fut ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 12:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát a mi szőrnyünk még csak 50 és korosztály kb és fogalmam sincs már mit csináljak.Gyerekel sokat vagyunk lent rajzol ,legózik, mesét, nézünk, babázunk nem futkos fel le de nem bírja ki hogy ne futva közlekedjen .Ha kacározunk is odribál bele mászik a mindennapi életünkbe kb mintha együtt élnénk .Elköltözni se ő se mi nem tudunk .Nekünk tartozás van ő meg mint meg tudtam a volt párjáé a lakás akitől van egy tini lánya ezért maradhat itt .
2021. márc. 10. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Én megértem a szomszédot is. Mi társasházban élünk, ahol jó a hangszigetelés, tehát semmit nem hallok abból, ami körülöttem történik, de lakott felettünk egy rohangálós gyerek. Ne tudd meg, hányszor mentünk fel, kértük szépen, kértük diplomatikusan, csúnyán, de a nő annyival rázott le minket, hogy hát ők csak társasoznak, senki nem rohangál. Közben a gyerek ott futkosott a nő körül. :D

Na, megfigyeltem, mikor van csend, gondoltam, akkor alszik. Odamentem többször és rohangáltam a bejárati ajtó előtt lévő folyosón, meg odaálltunk dumálni a vőlegényemmel. Ki is jött a nő, hogy hát fejezzük már be, mert alszik a gyerek. Mondtuk, hogy mi is aludnánk reggel még, amikor az ő gyereke rohangál, meg dolgoznánk is napközben, amikor szintén rohangál. Jött a "de hát ő gyerek" szöveggel.

Na, a lényeg, hogy azt mondtam, hogy azokon a napokon, amikor rohangál a gyereke, én feljövök ide dumálni, meg trappolni. Végül elköltöztek. Most is van gyerek felettünk és soha nem hallottam még egy nyikkot sem tőlük.

2021. márc. 10. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Igaza van a szomszédodnak. A kisgyerek futkozása úgy visszhangzik, mintha elefántok dübörögnének. Ha nem akarsz több veszekedést, szoktasd le a gyereket a bent rohangálásról játszóterezni most nem viheted, de kirándulni vmi eldugott helyre, meg a ház köré futkozni, oda igen.
2021. márc. 10. 16:29
 14/18 A kérdező kommentje:
A gyerek még járni se tudot akkor is verte a falat meg kiabált egy kúszó kisbabára.
2021. márc. 10. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
De most meg már futkos odabenn, panelban laktok bakker, mire számítottál? Vidd le a gyereket, futkossa ki magát a szabadban, én sem díjaznám, ha a fejem fölött rohangálna egy gyerek.
2021. márc. 10. 19:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát szerintem aki ilyeneket ír az vagy nagyon öreg és nem tudja milyen egy 3 éves

vagy nincs gyereke .

2021. márc. 10. 20:21
 17/18 anonim ***** válasza:
28%
Hozzánk is fel szoktak járni az alattunk lakók, körbe járható a lakás, egybe vannak nyitva a szobák, 2 gyerekem van, a kicsi 11 hónapos, mászik, járni még csak pár lépéseket tud, mindig követi a nagyot, a nagy 8 éves, nálunk szokott még lenni 1-2 barátnő is, hát ők tudnak hangosan játszani, néha rájuk szólok ha már eldurvul a játék. Alattunk lakók szoktak felkopogni, akkor direkt mondom a lányoknak, hogy na most lehet lekopogni versenyezzünk, ritmusokat szoktunk kopogni egymásnak :D 3 mama lakik alattunk, őket minden zavarja, akkor is felkopognak, ha nem is vagyunk hangosak, és feljönnek minket gyanusitani, ha valamelyik lakásban fúrnak (panel ház), hogy már megint mi újítunk fel. Volt, hogy jöttünk haza, az egyik alattunk lakó mama meg állt az ajtónkban és hallgatózott, aztán meglepődött, hogy nem is voltunk otthon :D
2021. márc. 10. 21:08
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
17, vagy aki ilyeneket ír, az lakott már rohangáló gyerek alatt. A gyerek olyan, mint a fing, mindenki csak a sajátját viseli el. :)
2021. márc. 11. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!