Rá szólok a gyerekre ha futva közlekedik a lakásban ? Pl egyik szobából a másikba nem át sétál hanem át fut ?
Én megértem a szomszédot is. Mi társasházban élünk, ahol jó a hangszigetelés, tehát semmit nem hallok abból, ami körülöttem történik, de lakott felettünk egy rohangálós gyerek. Ne tudd meg, hányszor mentünk fel, kértük szépen, kértük diplomatikusan, csúnyán, de a nő annyival rázott le minket, hogy hát ők csak társasoznak, senki nem rohangál. Közben a gyerek ott futkosott a nő körül. :D
Na, megfigyeltem, mikor van csend, gondoltam, akkor alszik. Odamentem többször és rohangáltam a bejárati ajtó előtt lévő folyosón, meg odaálltunk dumálni a vőlegényemmel. Ki is jött a nő, hogy hát fejezzük már be, mert alszik a gyerek. Mondtuk, hogy mi is aludnánk reggel még, amikor az ő gyereke rohangál, meg dolgoznánk is napközben, amikor szintén rohangál. Jött a "de hát ő gyerek" szöveggel.
Na, a lényeg, hogy azt mondtam, hogy azokon a napokon, amikor rohangál a gyereke, én feljövök ide dumálni, meg trappolni. Végül elköltöztek. Most is van gyerek felettünk és soha nem hallottam még egy nyikkot sem tőlük.
Hát szerintem aki ilyeneket ír az vagy nagyon öreg és nem tudja milyen egy 3 éves
vagy nincs gyereke .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!