Nagyon problémás tanuló az osztályban? Anyukák?
A kislány a társaival szemben nagyon sokat dühös. Vagyis rájuk vetíti ki. Állandóan kiabál velük. Ha segíteni akarnak neki, ordít velük és nem csinálja tovább a feladatot. Képtelen beilleszkedni.
Sokszor konkrét szópárbaj megy a gyerekek között, hiába szólok rájuk.
Nem szoktam elveszteni a türelmem. De már sírni tudnék. Minden nap ez van. Mit mondjak neki? Mivel nyugtassam? Apró dolgok miatt is csúnyán odaszól a másiknak. Velem meg egy kezesbárány, mosolyog bármire megkérhetem. De csak akkor ha nincs rajta az 5 perc a társai "miatt". Ami sokszor amúgy egyáltalán nem 5 perc.
Turelem! Beszelgess vele
Beszeljetek a problemarol
Iskola pszichologus
Ő az egészet úgy éli meg, hogy bántották, ők beszóltak neki. Nem tudja megfogalmazni a problémáit.
Iskolapszichológus... az anyja nem engedi.
Azt érzem, hogy ki kellene zökkenteni ilyenkor, de fogalmam sincs, hogy állandóan mivel lehetne.
Mert pl ma is amikor durvult a helyzet elkezdtünk beszélni gyorsan a Húsvétról és ahogy bekapcsolódott, "elszállt" az idulata. Mosolyogva mesélt aztán. Nagyon durva ez az 1 percen belüli szélsőséges hangulat. Ez lenne a megoldás? Ezt nem tudom, hogy meddig tudom csinálni.
Apa vagy testvér vagy?
Ha az apa vagy, akkor elviheted te is a pszichológushoz.
hmmm
ha te a tanár vagy akkor családlátogatás
fejlesztő pedagógus minden iskolában van menjen hozz a gyerek
szülőkkel beszélni igazgató jelenlétében!!!
én vagy bántalmazás vagy elhanyagolást vagy hasonlót sejtenék a háttérben, ez a viselkedés ilyen dolgokra való reagálás, amit otthon lát tapasztal, de akár a bántalmazásra is reagálhat így (ez lehet lelki szellemi bántalmazás is !!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!