Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért rajzolta le magát sírva...

Miért rajzolta le magát sírva a 2,5 éves kislányom? Van ennek jelentősége?

Figyelt kérdés
Ma este rajzolunk, és magát sírva rajzolta le kétszer is, majd harmadjára már nem. Én kértem az első után, hogy rajzolja le magát megint, mert nagyon meglepett ez a dolog. Kellene aggódnom? Ennek van jelentősége?
2021. márc. 13. 20:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Először is köszönöm szépen mindenkinek a választ. A bolcsis anyuka nem én vagyok. A rajz úgy nézett ki, hogy rajzol 2 karikát, azok a szemek, egy vonalat, az a száj, és függőlegesen egy vonalat, az az orr. Ezt viszonylag arányosan. És a két karikaba húzott hosszan lefelé két függőleges vonalat, és akkor mondta, hogy sír. Ezt picit olyan játékosan szomorúan mondta, mint amikor a mesét is olvassuk.
2021. márc. 14. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!