Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért rajzolta le magát sírva...

Miért rajzolta le magát sírva a 2,5 éves kislányom? Van ennek jelentősége?

Figyelt kérdés
Ma este rajzolunk, és magát sírva rajzolta le kétszer is, majd harmadjára már nem. Én kértem az első után, hogy rajzolja le magát megint, mert nagyon meglepett ez a dolog. Kellene aggódnom? Ennek van jelentősége?
2021. márc. 13. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott? Miért sírt?
2021. márc. 13. 20:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Már egyre jobban beszél, de még nem tudja igazán jól kifejezni magát, így nem tudta megmondani. Sok bogyó babóca könyvet szoktunk olvasni, abban többször elofordul, hogy sír valamelyik kis szereplő, nem tudom, hogy ez befolyasolhatta-e. Így sajnos nem tudom.
2021. márc. 13. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Ha saját magát, vagy más létező személyt lerajzol a gyerek valamilyen helyzetben, vagy valamilyen komolyabb érzelmi állapotban, az mindig jelent valamit, van valami oka.

Szerintem biztos, hogy valami miatt nagyon szomorú, vagy valami nagyon nyomasztja, ezt fejezte ki azzal, hogy sírva rajzolta le magát.

Sokszor olyan dolgok is hatással vannak a gyerekekre, amikről azt gondoljuk, hogy hát úgysem értik, nem is figyelnek oda, nem is érdekli őket, de azért legbelül tudják ők, ha valami nem stimmel...

2021. márc. 13. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ügyes, én fiam ennyi idősen még nem is rajzolt emberalakot.

Szerintem pár napig hagyd, majd később kérd meg megint, hogy rajzolja le magát. Lehet, hogy a közelmúlttal kapcsolatos ez az ötlete, és nincs jelentősége.

2021. márc. 13. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet a bogyó és babocábol valami, nálunk is volt ilyen, ha többször ilyet rajzol akkor érdemes odafigyelni.
2021. márc. 13. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Elnézést az offert de h képes egy 2 és fél éves ilyet rajzolni? Lanyomnak max egy kör megy meg firka ennyi idosen.
2021. márc. 13. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egész furcsa ennyi idős gyerektől. Hogy jókedvű rajzolgatás közben rajzol egy firkát és elsírja magát és közli, hogy az ő. Ez a korosztály nem így szokott érzelmeket feldolgozni.
2021. márc. 13. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, de azon én is meglepődtem, hogy ennyi idősen embert rajzol. Én még óvodás koromban is csak pálcika embert tudtam maximum rajzolni. A lányom két éves múlt és csak vonalakat húzogat, meg firkál. Most vagy ennyire le van maradva vagy pár hónap alatt képes lesz ezt behozni. :D
2021. márc. 13. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Te vagy a bölcsis anyuka akinek megfogta a kezét a gyerek a késért?
2021. márc. 14. 05:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 32 vagyok de még mindíg csak pálcikaembert tudok rajzolni 😅

Az én lányom másfél éves de már mindent megért. Ha olyan dologról beszélünk előtte ami neki nemm tetszik ránk szól, hogy ''Ne-ne!!'' Lehet hogy beszéltetek valami olyanról ami őt rosszul érintette.

2021. márc. 14. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!