Miért rajzolta le magát sírva a 2,5 éves kislányom? Van ennek jelentősége?

Ha saját magát, vagy más létező személyt lerajzol a gyerek valamilyen helyzetben, vagy valamilyen komolyabb érzelmi állapotban, az mindig jelent valamit, van valami oka.
Szerintem biztos, hogy valami miatt nagyon szomorú, vagy valami nagyon nyomasztja, ezt fejezte ki azzal, hogy sírva rajzolta le magát.
Sokszor olyan dolgok is hatással vannak a gyerekekre, amikről azt gondoljuk, hogy hát úgysem értik, nem is figyelnek oda, nem is érdekli őket, de azért legbelül tudják ők, ha valami nem stimmel...

Milyen ügyes, én fiam ennyi idősen még nem is rajzolt emberalakot.
Szerintem pár napig hagyd, majd később kérd meg megint, hogy rajzolja le magát. Lehet, hogy a közelmúlttal kapcsolatos ez az ötlete, és nincs jelentősége.

Én 32 vagyok de még mindíg csak pálcikaembert tudok rajzolni 😅
Az én lányom másfél éves de már mindent megért. Ha olyan dologról beszélünk előtte ami neki nemm tetszik ránk szól, hogy ''Ne-ne!!'' Lehet hogy beszéltetek valami olyanról ami őt rosszul érintette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!