17 éves lány,25 éves srác? (lent)
Én vagyok a lány. Nagyon sok a korkülönbség? Valamiért mindig ez a korosztály fog meg
... Nagyon normális velem, felvállal mindenki előtt. Csak ő már együtt élt az előző barátnoivel, akik korban hasonlóak voltak mint ő. Az a baj hogy a saját korosztalyommal nem érzem jól magam, de mégis furcsa a helyzet? Egyébként nem hiszem hogy kihasználás a dolog, mert úgy viselkedik velem, meg voltak szexuális kapcsoltaim már
Működhet egy ilyen kapcsolat? Szüleim kedvelik csak hát ők is mondják hogy sok
Mik a tapasztalatok?
Ennyi idôs voltam, amikor összejöttem a ma már férjemmel.
Ennek már 12 éve. Nagyobb köztünk a korkülönbség, mint köztetek, szóval ettôl még mûködhet.
Nem a korkülönbség számít, legalábbis ennyi nem. Az számít, hogy ugyanazt akarjátok e. Ha ő mondjuk jövőre össze akar veled költözni és szeretné, ha 2 év múlva már gyereket szülnél neki és nem tanulnál, te pedig inkább egyetemre mennél egy másik városba, hogy utána karriered lehessen, akkor nem fog működni.
Vagy ha esetleg ő gyakran jár el a korabeli barátaival/barátnőivel bulizni, szórakozni, üdülni, téged pedig mondjuk nem engednek el a szüleid, és ezen összevitatkoztok, akkor sem fog működni.
Száz oka lehet annak, ha esetleg nem fog működni, de konkrétan az, hogy ennyivel idősebb, önmagában még nem ok.
8 evvel idősebb vagyok a páromnál. Egy gyermekunk van, ket honapos. 8 eve vagyunk egy pár, soha nem volt koztunk komolyabb vita. Nem a kor számít.. Na az meg aztan foleg nem, hogy ki mit szól hozza.
35n
17 évesen ismerkedtem meg az akkor szintén 25 éves barátommal (7,5 évig voltunk együtt)
Utánna a jelenlegi férjemmel aki 10 évvel idősebb.
Bennem soha nem merült fel az,hogy működhet a korkülönbség miatt???Miután soha nem vonzott az én korcsoportom,így az én kis fejembe az volt a normális ha idősebb.
Minden kapcsolat más és más. Van akiknél működik ennyi év különbséggel, van akinél nem. Én csak a saját példámat tudom mondani, és azt hogy ezt majd a jövő megmondja hogy nálatok működik e.
Én 16 évesen voltam mikor megismertem a 25 éves barátom. Mi már összeköltöztünk 2 év múlva, és idén ravasszal a felesége is lettem 9 év után.
Nálunk nem volt gond a korkülönbség. A kapcsolatunk legelején van aki mondott egy kis ejnye-bejnyét, de az idő végül minket igazolt. :)
Ha jól elvagytok, akkor mit érdekel más véleménye, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!