Hogy nyugtassam meg anyát? Miért kavart így be?
Volt egy barátnőm,akivel egész nyáron együtt lógtam,szinte minden nap...Külön gimibe járunk és amióta elkezdődött a suli,alig beszéltünk.Megtudtam,hogy kibeszélt a hátam mögött és azóta nem kerestem.
Ma eljött hozzánk,mikor nem voltam itthon és anyának elmondta a dolgaimat,hogy milyen pletykákat hallott rólam és megmutatta a Facebookomat.
Van egy új legjobb barátom,akit anya ismer,mert az ált. suliba is osztálytársak voltunk 8 évig.Ő a gimnázium menő sráca,mert biciklis,helyes és csak márkás dolgokat használ,mert a családja gazdag és egy részük külföldön él,szóval folyton utazik mindenhova a világba.Én nem tartoztam eddig a baráti köréhez,de 5 hónapja kb. minden nap beszélünk és már a legjobb barátja vagyok,náluk vagyok suli után,hajnalig dumálunk telefonon és mindent megbeszélünk.Amióta jóban vagyok vele,kicsit megváltoztam.Sminkelek,divatosan öltözködöm és nem vagyok túl sokat itthon.
Ma a volt legjobb barátnőm elmondta,hogy szerinte ez a nagy változás a srác miatt van és hogy a városban miket pletykálnak rólunk és hogy a facebookom tele van olyan képekkel,ahol a fiúval vagyok.
Anya tök idegbeteg volt,mikor hazajöttem és azóta csak faggat,hogy tényleg lefekszem-e naponta a sráccal meg a többi pletykával kapcsolatban kérdez.Most kitalálta,hogy ő reggelente elvisz a suliba és mikor végzek,értem jön,hogy ne legyek sokat a sráccal meg hogy ellenőrizni fogja,hogy mit teszek ki Facebookra.
De eddig semmi baj nem volt,kikészít...
Hogy állítsam le?A "legjobb barátnőm" miért csinálta ezt?
oké, lehet hogy féltékeny a 'volt legjobb barátod', de az is lehet, hogy félt téged, mert ahogy írod, elég keveset vagy otthon az új miatt és sok minden változott meg körülötted.
szerintem először ne Anyukádat kapd le a tíz körméről, hanem a régi barátnőddel ülj le egy kicsit beszélgetni.
egyébként az tényleg nem szép dolog tőle, hogy kibeszélt a hátad mögött (és mennyi a valóságtartalma annak, amit mondott...? )
A 'barátnőm' egyszerűen csak gonosz...Nem félt,mert egész nyáron csak kihasznált(ezt utólag látom csak).
A pletykáknak a felük se igaz,csak az,hogy tényleg lefeküdtem a sráccal párszor(ő volt az első nekem),de nem azért,amit pletykálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!