Hogy nyugtassam meg a legjobb barátnőmet afelől, hogy nem vagyok bulimiás?
Tény,hogy néha tényleg visszajön belőlem az étel,miután megettem,de tudom,hogy hol a határ,nem ártok magamnak,csak jobban akarok kinézni,de egyébként sportolok is(heti 3-szor járok teniszezni és 2-szer úszni).
Most a fejébe vette,hogy bulimiás vagyok,de ez nem igaz.Mit csináljak vele,hogy ne legyen ez a mániája és ne akarjon követni a wc-re a suliban és akkor ha náluk vagy nálunk vagyok meg ne kérdezgesse mindig,hogy ettem-e és ittam-e eleget?
Olyan,mintha 5 évesnek nézne...
"néha tényleg visszajön belőlem az étel,miután megettem,de tudom,hogy hol a határ,nem ártok magamnak,csak jobban akarok kinézni,"
EZ a bulimia!!!!
Ez a bulimia. Igaza van a barátnődnek. De nyugodj meg, egy anorexiás/bulimiás sem ismeri be magának, hogy beteg, csak mindig nyugtatgatja magát, hogy nem esik túlzásokba, és normális amit csinál.
Hidd el, én voltam már anorexia közelében....
Nagyon gyorsan fejezd be mert a károdra fog válni!
És örülj, hogy törődik veled.
Sportolj és táplálkozz helyesen akkor nem hízol el.
És szerintem beszélj anyukáddal/apukáddal, mert ez így nagyon nem jó!
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!