Aki éjjel lett várandós, annak Szeptember vagy Október elején születik meg a gyereke?
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 12:57
1/21 anonim válasza:
Reméljük, hogy október. Szeptember elejével kissé koraszülött lenne.
2/21 anonim válasza:
A címszavak azért sokat sejtetnek...Kis szilveszteri kefe gumi nélkül?
4/21 anonim válasza:
En dec 25 es jan 1 között lettem édesanyám szerint es szeptember 16án szulettem.13ra vártak.
5/21 anonim válasza:
Én karácsony körül estem teherbe, szeptember elején szültem, 12-re voltam kiírva. Tehát várhatóan szeptember közepe-vége lesz.
De megnézed az utolsó menstruációd első napját, hozzáadsz 7 napot, és elveszel 3 hónapot, az a szülés várható időpontja. Ha pl. Dec. 12., akkor szeptember 19.
6/21 anonim válasza:
Az én szüleim állítása szerint én szilveszter éjjel fogantam, október 6-án van a szülinapom :)
7/21 anonim válasza:
Hat ezen jot nevettem. Kb 0%-ban függ a napszaktól!:)
8/21 anonim válasza:
*Captain obvious on the run*
A kérdező úgy értette, hogy előző éjjel. Tehát December 31. éjjelén.
9/21 anonim válasza:
Az oke. De akkor sem ettol fugg :) barmi kozbe szólhat. ;)
10/21 anonim válasza:
66%-os, nem a napszak a lényeg a kérdésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!