Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még olyan ahol teljes...

Van még olyan ahol teljes tablet es internet mentesen neveli a gyerekeit? Ez meddig lehetséges? 5 éves fiam idáig még nem használt ilyesmit de már gyakran emlegeti.

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 18:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
96%
Jelen pillanatban 6-7 éves gyerekkel már nem tudnád elkerülni.
2021. márc. 10. 18:36
 2/45 anonim ***** válasza:
86%
Én sem szeretném majd tv-n és tableten nevelni a gyereket, de jelen körülmények között én sulikezdésre már elkezdenék neki mutogatni technikai eszközöket. Lassan már elég nagy is, hogy megismerhesse ezeket. Én szerintem covidtól függetlenül 6 éves kortól engedném, hogy netezzen. Vagyis pontosabban iskolás kortól.
2021. márc. 10. 18:43
 3/45 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem 5-6 éves korig lehetséges csak. Azt kell megérteni, hogy nem gond a tablet, a telefon, meg a TV, ha ésszel van neki megengedve. Ez most olyan , hogy nagyszüleink sem mondták, hogy ugyan kisfiam, ne hallgass rádiót, vagy ne használj automata mosógépet, mert elhülyül az agyad. Ki kell használni a kor vívmányait, mértékkel.
2021. márc. 10. 18:45
 4/45 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk 9 éves koráig nem volt tablet, telefon. Mesét viszont nézett interneten keresztül, mert tv-nk nem volt. De ez már 5 évvel ezelőtt volt.
2021. márc. 10. 18:55
 5/45 anonim ***** válasza:
37%

11 éves a fiam.

Csak hétvégén lehet szórakozásra használni az elektronikai eszközöket.

Nagyon nehéz betartatni.

A vele egykorú gyerekekre általában nem figyelnek a szülők és engedik korlátozás nélkül.

Tényleg csak úgy lehet,hogy mértékkel.

2021. márc. 10. 19:20
 6/45 anonim ***** válasza:
77%
Mindent lehet, kérdés érdemes e. Nekik az elektronikai eszközök az életük szerves részét képezik. Persze ha te sem használod ezeket ok. De nekem baromira álszent ha a szülő kezéből ki se esik a telefon a gyereknek meg zeró tolerancia van. Nem hiteles és erőltetett. Nyilván nem kell egy óvodásnak folyamatosan tabletezni, nem erről van szó. De nem baj, ha készség szinten használják ezeket nem pedig tanulniuk kell később a hasznlatot.
2021. márc. 10. 19:22
 7/45 anonim ***** válasza:
87%
5 és a te fiad hogy tanul? Postagalambbal küldi az anyagot a tanárnak? 11 éves. Baromira kicseszel vele, ha nem lesz elég ügyes. Nekem 18 éves koromban vettek először laptopot anno. Baromi hülye is vagyok a gépekhez, és nagyon gaz, amikor egy barátomat kérem meg telepítsen nekem valamit mert ehhez is gyökér vagyok.
2021. márc. 10. 19:25
 8/45 anonim ***** válasza:
55%

SZÓRAKOZÁSRA használhatja csak hétvégén.

Iskolára,ismeretterjesztő dolgokra bármikor.

2021. márc. 10. 19:27
 9/45 anonim ***** válasza:
58%

5 éves a lányom. Még nekünk szülőknek sincs tabletünk, nemhogy neki...

Van okostelefonunk, azon színezhet néha. Ennyi.

Húgom 3 gyerekének (9,4,3 évesek) van tabletjük. Állandóan afelett görnyednek. Rossz nézni.

A lányomnak idegrendszeri éretlensége van, 3 éves koráig tv-t sem nézhetett emiatt. (a fejlődésneurológus "tiltotta", nem ajánlotta.

Internetet nem használ a lányom. De 5 évesen mi a pikulát internetezne? Nem is tud olvasni..

Sokat játszunk igazi játékokkal. Szerencsére a kislányom gazdag fantáziával rendelkezik, nagyon szépen játszik babával, mozaikkal, építőkockával, puzzleval, vagy könyvet nézeget.

Nekünk ez még tökéletesen elég.

2021. márc. 10. 20:57
 10/45 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos mi is elkövettük ezt a hibát, 8 évesen kezdtük neki engedni a mobilt, számítógépet használni. Ő volt az egyetlen az osztályban. 😒 Mondanom se kell, hogy kilógott a sorból.

Informatika órán is igen kínos eset történt első órán 😔

2021. márc. 10. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!