Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyermeke korona...

Akinek a gyermeke korona vírusos volt ,mik voltak a tünetek?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiamnak 6.napja láza van . Első 4 nap szinte egész nap 38-39,5. Külföldön élünk és se az orvos se a sürgősségi nem mondott semmit mikor hívtam őket,csak hogy adjam neki a lázcsillapítót... Tegnap nem is volt egész nap laza csak este elalvás előtt megint 38,5 volt ,ma ( ez a 6.nap) délelőtt egész végig nem volt ,majd ebéd után megint 38,5 . Ja és megjelent az inyén és belül a száján Afta. Egyébként egész nap elvan , jó kedvű ,nem látszik rajta ,hogy lázas lenne ... Egyébként a sürgősségi csak azt mondta vigyem covid tesztre🙄 Lehetséges tényleg ez lenne???

2021. febr. 25. 15:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó,megkérdezhetem hogy önkéntes vagy hatósági karanténban vagytok? Mit mondtak, mikor szabadulhattok?
2021. febr. 26. 10:31
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

7, amit linkeltél, az egy évvel ezelőtti adat. Akkor még kevés gyerek fertőződött meg, és azt mondták, nekik is minimális tüneteik vannak.

[link]

"A kórkép rendkívül változatos és súlyos megjelenésű, így mind a diagnózisa, mind terápiája komoly kihívásokkal jár. Ezeknél a betegeknél közös tünet a több napja tartó magas láz, lehet sebészeti kórképeket utánzó erős hasi fájdalom, hányással vagy hasmenéssel, gyakoriak a bőrtünetek, valamint a kétoldali kötőhártya gyulladás."

2021. febr. 26. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Amit hallok a környezetemben gyakorlatilag bármi lehet tünet egy gyereknél. Hányás, hasmenés, orrfolyás, láz, köhögés. A lányom osztályában a fél csapat beteg. A háziorvos nem írta ki a tesztet nekik. Persze, elő van írva, hogy minél kevesebb tesztet kell csináltatni. Meg drága, meg nincs ember. Egy családnak sikerült elérni, hogy a gyereket leteszteljék, persze, hogy pozitív lett. Szerintem az összes többi is az.

"Miért nem viszed tesztre?"

Mondjuk, mert 20.000 FT? Én elvinném amúgy, mert van krónikus beteg a családban, de érthető, hogy sokan saját zsebből nem akarják kifizetni az amúgy 3000 Ft-os tesztre a 20k-t. Aztán nem is kell csodálkozni, hogy terjed. De a kisvállalkozásokat tönkre kellett tenni.

2021. febr. 26. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

#7 vagyok

Onkentes karantenban vagyunk.10 napot kell itthon lennunk.(Vagyis mar csak 4-et)

2021. febr. 26. 14:37
 15/19 A kérdező kommentje:
"Kedves" 13 meg nyugtatlak ki tudom fizetni, külföldön élünk ,bár ezt tudnád,ha figyelmesen elolvastad volna és nem csak azt ragadod ki hogy nem vittem tesztre... Egyébként mi biztos nem fertőzünk meg téged ebben is biztos lehetsz, olyannyira, hogy mióta van a vírus nem voltunk még otthon se! Csak dolgozik járunk el!Szoval nyugodj meg! ;) Annyira szeretem amikor az ember kérdez valamit és nem a kérdésre válaszolnak, hanem megjelenik egy hozzád hasonló okoskodni! De másodjára is megnyugtatlak nem covidos a kisfiam,közben kiderült mi volt a baj! Én nem is gondoltam covidra ,csak a hozzád hasonlók egyfolytában ezzel nyaggadtak! By the way..Van más betegség is még a földön ami lázt produkál ,nem csak a covid!!!
2021. febr. 26. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
A 13-sal mi bajod van? Tök jót írt, és nem támadólag!
2021. febr. 26. 23:32
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

#14 vagyok

Most latom elirtam, en a 10es valaszolo voltam es a 11esnek cimeztem a valaszom, mert o kerdezett.

2021. febr. 27. 12:44
 18/19 anonim ***** válasza:
43%

13-as vagyok, egy korábbi válaszolónak írtam, aki megkérdezte, hogy

"Miért nem viszed tesztre?"

Szövegértés?

2021. febr. 27. 14:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor te is érthetnéd a kérdést! Azt kérdeztem mik voltak a tunetek akiknek covidos volt a gyerekük! Nem cikkeket kértem stb..hanem saját tapasztalatot!
2021. febr. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!