Akinek a gyermeke korona vírusos volt ,mik voltak a tünetek?
7, amit linkeltél, az egy évvel ezelőtti adat. Akkor még kevés gyerek fertőződött meg, és azt mondták, nekik is minimális tüneteik vannak.
"A kórkép rendkívül változatos és súlyos megjelenésű, így mind a diagnózisa, mind terápiája komoly kihívásokkal jár. Ezeknél a betegeknél közös tünet a több napja tartó magas láz, lehet sebészeti kórképeket utánzó erős hasi fájdalom, hányással vagy hasmenéssel, gyakoriak a bőrtünetek, valamint a kétoldali kötőhártya gyulladás."
Amit hallok a környezetemben gyakorlatilag bármi lehet tünet egy gyereknél. Hányás, hasmenés, orrfolyás, láz, köhögés. A lányom osztályában a fél csapat beteg. A háziorvos nem írta ki a tesztet nekik. Persze, elő van írva, hogy minél kevesebb tesztet kell csináltatni. Meg drága, meg nincs ember. Egy családnak sikerült elérni, hogy a gyereket leteszteljék, persze, hogy pozitív lett. Szerintem az összes többi is az.
"Miért nem viszed tesztre?"
Mondjuk, mert 20.000 FT? Én elvinném amúgy, mert van krónikus beteg a családban, de érthető, hogy sokan saját zsebből nem akarják kifizetni az amúgy 3000 Ft-os tesztre a 20k-t. Aztán nem is kell csodálkozni, hogy terjed. De a kisvállalkozásokat tönkre kellett tenni.
#7 vagyok
Onkentes karantenban vagyunk.10 napot kell itthon lennunk.(Vagyis mar csak 4-et)
#14 vagyok
Most latom elirtam, en a 10es valaszolo voltam es a 11esnek cimeztem a valaszom, mert o kerdezett.
13-as vagyok, egy korábbi válaszolónak írtam, aki megkérdezte, hogy
"Miért nem viszed tesztre?"
Szövegértés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!