Orbán teljesen megveszett? Ma egy videóban elismerte, hogy május 3-án fog tetőzni a vírus! És május 4-én kihajtja a gyermekinket érettségizni?
En is kivagyok miatta. Bar nekem meg nem ilyen idősek a gyerekeim, soot, de van a csaladban aki most fog erettsegizni.
Az első válaszolóhoz pedig annyit szolnek,hogy oke, hogy nem kotelezo de aki mondjuk tovább szeretne tanulni azzal mi van?Meg egyebkent is hulyesegnek tartanám halasztagatmi, amikor 1 eve erre készülnek a végzősök.
Miért akkor hogy legyen? Hogyan tanuljanak tovább, mi alapján működjön a felvételi, hogyan kapjanak jegyet amikor a második félévben csak ültek a babérjaikon és amire jegyet kaptak, ami alapján osztályozni lehetne őket azt össze is puskázhatták ahogy csak akarták otthon, vagyis nem valós mutató.
Hihetetlen, sehogy sem jó, ha otthon van a kölyök az se jó, ha be kell mennie az iskolába egy hétig napi 1 órát az se jó. Dániában már kinyitották az iskolákat és mindenhol máshol is tervezik májustól...
Bezzeg randizni egy csomó ismerős hordja kocsival az ennyi idős gyerekét mert nagyon hiányzik Annácskának a Petike, már egy hónapja nem látták egymást, de érettségizni, na azt már nem, oda nem szívesen küldik a gyereket. Teljesen logikus.
Jaj, istenkém. Ebben az országban semmi, és annak az ellenkezője sem jó! Valakinek mindig muszáj hisztériázni!
Köszönjük Emese, ma te voltál az!
Elvesztette már az ítélőképességét szerintem. Gyurcsány szintre került szellemileg.
2x3 mennyi maga szerint? 6
Melyik a legnagyobb 2 számjegyű prímszám? Segítek magának, 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!