Orbán teljesen megveszett? Ma egy videóban elismerte, hogy május 3-án fog tetőzni a vírus! És május 4-én kihajtja a gyermekinket érettségizni?
Tegnap volt egy kérdés, hogy miért használják az ellenzékre, hogy "sivalkodnak". Na ez egy tipikus példája az ún. ellenzéki sivalkodásnak.
Amikor nem zárták be az iskolákat, az volt a baj. Amikor bezárták, az volt a baj. Ahogy egy másik kérdésnél valaki egy nagyon jó mondattal zárta le a gondolatát csak idézni tudom, "fárasztóak vagytok".
Én azt is remélem, hogy május 4-től az összes korlátozást visszavonják, hiszen
1, tetőzött a járvány
2, felkészült az egészségügy.
Legyünk rajta minél előbb.
"Aki érettségizik, annak feltételezhetően van agya, netán képes gondolkodni, tehát az nem kell neki. "
Ez egyáltalán nem feltételezhető. Az érettségi anyagának jelentős hányadát elég bemagolni, megérteni sem kell.
Ha Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr azt mondta, akkor az úgy is lesz!
Világos?
Nyilván vannak előrejelzési adatok és ezek alapján adott meg egy dátumot.Az is valószínű, hogy a tetőzés után is fenn kell tartani a korlátozásokat egy ideig, ezért nem gondolom, hogy kihajtanának bárkit is.
Lehet, szerencsésebb lett volna a bejelentést a járványügyben jártasabbra bízni, mert most úgy tűnik, mintha okosabb volna az orvosoknál is.Még a végén valamelyik túlbuzgó talpnyalója felterjeszti orvosi Nobel-díjra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!