Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyermeke korona...

Akinek a gyermeke korona vírusos volt ,mik voltak a tünetek?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiamnak 6.napja láza van . Első 4 nap szinte egész nap 38-39,5. Külföldön élünk és se az orvos se a sürgősségi nem mondott semmit mikor hívtam őket,csak hogy adjam neki a lázcsillapítót... Tegnap nem is volt egész nap laza csak este elalvás előtt megint 38,5 volt ,ma ( ez a 6.nap) délelőtt egész végig nem volt ,majd ebéd után megint 38,5 . Ja és megjelent az inyén és belül a száján Afta. Egyébként egész nap elvan , jó kedvű ,nem látszik rajta ,hogy lázas lenne ... Egyébként a sürgősségi csak azt mondta vigyem covid tesztre🙄 Lehetséges tényleg ez lenne???

2021. febr. 25. 15:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk ovis csoporttárs volt covidos. Ő hányt. A többi gyereket nem tesztelték, de a fél csoport hányt, hasmenésük volt, a hasuk és a torkuk fájt.
2021. febr. 25. 15:56
 2/19 anonim ***** válasza:
24%

A hasmenés/hányás egyáltalán nem covid tünet. Főleg így, hogy az fél ovis csoport.

A torokfájás lehet tünet, de az sem a leggyakoribb.

Feleségemmel mi enyhe tünetekkel átestünk rajta, így valószínűleg a 2 gyerek is elkaphatta, de ők teljesen tünetmentesek voltak.

2021. febr. 25. 16:01
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

De, a gyerekeknél pont, hogy a hányás-hasmenés a covid tünet, olvass utána :)

Plusz az igazoltan covidos gyereknél is ezek a tünetek voltak (és csak ezek).

2021. febr. 25. 16:06
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Nekem unokaöcsém igazoltan covidos lett, neki semmi baja nem volt, és a családnak sem, csak tesztelték őket és otthon kellett maradniuk hatósági karanténban.
2021. febr. 25. 16:09
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Az 5 éves nagynak egyszeri hasmenése volt és egy éjjel volt lázas, 39 fok.

A kicsi, aki majdnem 2 éves 4 napig volt lázas csökkenő üemben. Első éjjel 40 fok, második éjjel 39, harmadik 38, nappal pedig 38 körül.

2021. febr. 25. 16:19
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem viszed tesztre?
2021. febr. 25. 16:39
 7/19 anonim ***** válasza:
38%

Imádom a GYK-t...

0%-ra lepontoztok és az "olvass utána (smile)" meg 100%-ot ér...

"Igen ritkán az is előfordul, hogy a COVID-19 fertőzés hasmenéssel, hányással jár."

Tessék ÉN küldök linket. :)

[link]

2021. febr. 25. 16:46
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Hányás, hasmenés torokfájás, magas láz több napig, köhögés.

A gyerekorvos nem törődömsége miatt lett tüdőgyulladása.

Meg sem vizsgálta, a felhőbe írt fel gyógyszert és ennyi.

A kórházban mikor bevittük az ötödik lázas éjszakán derült ki a covid és a tüdőgyulladás.

Ne hagyja senki sem annyiban ezt, igen nagyon veszélyes tud lenni egy gyerekre is.

2021. febr. 25. 17:10
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Én lusta vagyok linket küldeni, bevallom. De ha beírod a google-ba, hogy covid tünetei gyerekeknél, millió egy találat van a hányás-hasmenésre, mint elsődleges tünetre.
2021. febr. 25. 17:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi most vagyunk karantenban. A férjem tüneteket produkalt ugyhogy mindannyian teszteltettuk magunkat. Mindenki pozitív lett. Masfel eves és 4 éves a ket gyerekunk, eddig semmi bajuk. Meg 5 napig kell itthon lennunk, addig meg barmi lehet. (Nekem sincs egyebkenf semmi bajom)
2021. febr. 26. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!