Mit sportoljanak a gyerekeim, tudtok jó klubokat ?
Figyelt kérdés
7 éves ikerpár, fiú és kislány. Nagyon aktívak, most a sulit is élvezik de szeretném ha később akár versenyszerűen sportolnának.
A lány ritmikus gimnasztikazni szeretne mert a barátnője is arra jár de szerintem az egészségtelen, javasoltam az atlétikát, jégkorit...
A kisfiam szeret úszni ezert vizilabdara gondoltam...
Hogy zajlik ilyenkor, hogy a gyerekeket komolyan veszik es képzik oket?
Mikor en jartam akkor csak eltelt az idő a sportokkal(szinkronusztam es röpiztem)
A férjem és én is nagyon magasak vagyunk, talan a kosárlabda is jó lenne majd nekik..?
2021. febr. 18. 11:05
1/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd, hogy kipróbálhassák amit szeretnének és választhassanak, ami tényleg tetszik nekik, mert különben csak kényszer lesz és utálni fogják.
2/7 anonim válasza:
Mondjuk elsősorban azt, amihez nekik van kedvük és kipróbálnák, nem azt, amit te erőltetsz.
3/7 anonim válasza:
Mi az egészsegtelen a ritmikus gimnasztikában?!?!
Mi a kérdés? Hogy mire kényszerítsd a gyereked? Csak mert az, hogy mit szeretne, az már megvan.
A vizilabda ha tényleg szeretné a fiad, jó sport.
4/7 anonim válasza:
Azt azért előre leszögezem, hogy minden versenysport egészségtelen, a vízilabda is pl., a gyerekem apja vízilabdázik, sokaknak lesznek ízületi gondjai, lábsérülések is benne vannak meg úgy minden. A versenysport nem egészséges és kész, mivel kizsigereli egy idő után az ember testét. Tényleg azt csinálják, amit szeretnének, ha a lányodnak az RG tetszik próbálja ki, aztán majd meglátja tényleg szereti-e. Vízilabda nem rossz összességében, de akkor lassan el kellene kezdenie, mert a legtöbb gyerek ennyi idősen már vizilabdazik, 9 évtől felfelé már szinte esélytelen, hogy normális játékos legyen belőle, ha még akkor tanulja az alapokat. Arra készülni kell, hogy a TAO támogatott sportágakban viszont könnyen előfordulhat, hogy bármennyire tehetséges a gyerek és bármennyit költesz rá idősebb korosztályban könnyen helyettesíthetik egy idegenlégióssal vagy más csapatból érkező “sztárral”. Elég megnézni az elsőosztalyú bajnokságok csapatait, hogy kik játszanak bennük.
5/7 anonim válasza:
Menjen amire akar. Rengeteg RG-s ismerősöm van, akinek semmi baja. Nincs olyan sport, amibe ne lehetne lesérülni, hanem hozzáértő lelkiismeretes edző tartja. Az RG-ben az erőszakos nyújtás lehet baj, ha erőltetik a gyors eredményt, röplabdában bokaszalag, az enyém pl olyan laza lett tőle, hogy megy minden irányba a bokám. Csinálja ami tetszik neki és amihez tehetséges. Gondolom a nyújtástól félted. Ha azt látod, hogy nem nyúlik, de erőltetik és lesérül tőle, akkor abból baj lehet. Ha magától félbehajlik a gyerek hátrafelé mosolyogva, akkor nem lesz semmi baja.
6/7 anonim válasza:
egy tesióra, egy hozzá nem értő debil f.sszal sokkal több veszélyt hord magában, mint egy szakmailag felkészült edző által tartott bármilyen edzés, legyen az rg vagy vízilabda. menjen oda ahova akar, utána ha nem tetszik neki, majd megy máshova. (nem értem amúgy hogy egy vízilabda miért veszélytelenebb, mint egy gimnasztika, de biztos velem van a baj)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok RG-s kesobb fejlodik kesobb érik a pubertasba aztan ha abbahagyja a sportot meghizik..nagyon sok ilyen osztalytarsam/ismerosom volt meg regen
2021. febr. 18. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!