Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit sportoljak ami azért nem...

Mit sportoljak ami azért nem annyira megterhelő? Többi lent?

Figyelt kérdés
Második babát szeretnék. Pco-m van, rendszertelen ciklus stb...105kg vagyok most sajnos. Tegnap voltam laboron, hogy kivizsgáljanak, hormonok, inzulin, cukorra vizsgálnak. Csak jövő hétre lesz eredmény. Doki az eredmény megnézése után 180g-os ch diétára állít be engem(már előre közölte )és heti 3szor aktív mozgásra. Mit mozogjak?? Az ugrabugrálást nem bírom, futni utálok a nagy mellem miatt. 2 éves gyerekkel vagyok itthon, kimozdulás több órára kizárt. Tudtok adni tanácsot??? Vagy van aki ugyanebben a cipőben jár most??? Várom sok sorstársam válaszát.
2012. nov. 14. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
szia. nagyon helyes hogy a szénhidrátot csökkented. a fehérjét ne feledd, vigyél be minél többet, perzse nem kell túlzásba esni. mozgásként, vagy gyors séta (napi min. félóra), ha megmarad a babó kocsiban akkor viheted úgyis. esetleg szobabicikli ha van, bár már 10ezer ftért is belehet szerezni, a célnak megfelel. a lényeg hogy minimum félórát tekerj, ha nem többet. egyelőre ennyi mozgás bőven elég lesz, így is látszódni fog a fogyás.
2012. nov. 14. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbálj meg netről valami tornát letölteni, amit csinálhatsz esténként és menjetek el gyakran a gyerekkel hosszú sétákra. Tehát ne csak a játszótéren álldogálj, amíg ő rohangál... Tuti receptem: ő menjen kismotorral vagy futóbiciklivel :)

Egyébként én úgy fogytam nagyon sokat és gyorsan (autoimmun betegség miatti diéta), hogy nem eszem semmilyen (konyhanyelven szólva) szénhidrátot (gabonák, kukorica, rizs, krumpli) és tejterméket sem. Cukrosat, zsírosat nyugodtan ehetek.

2012. nov. 14. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de mozgás esetében szerintem az a lényeg, hogy élvezd. Akkor megmarad a lelkesedés és nem csak a testednek tesz jót. Addig keress mozgásformát, míg olyat nem találsz, amit tényleg élvezel. Konditermekben egyre többféle mozgásforma van, és ha pl. bérletet veszel akkor több helyen is ingyen vigyáznak a gyerkőcre.
2012. nov. 14. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor alszik a gyerek, akkor Norbi, Béres Alexandra stb. dvd és hajrá! Ezek azért jók, mert nem ugrálósak, de nagyon hasznosak! A gyerekek mellett nekem is csak ilyenkor volt időm, de nagyon jó erőnlétet szeretem és bizony lementek a fölös kilók. Jobban nézek ki, mint a gyerekek előtt... :) Sok sikert! Tarts ki és ne ess az elején túlzásba (nehogy elmenjen a kedved)!
2012. nov. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!