Mit sportoljak ami azért nem annyira megterhelő? Többi lent?
Figyelt kérdés
Második babát szeretnék. Pco-m van, rendszertelen ciklus stb...105kg vagyok most sajnos. Tegnap voltam laboron, hogy kivizsgáljanak, hormonok, inzulin, cukorra vizsgálnak. Csak jövő hétre lesz eredmény. Doki az eredmény megnézése után 180g-os ch diétára állít be engem(már előre közölte )és heti 3szor aktív mozgásra. Mit mozogjak?? Az ugrabugrálást nem bírom, futni utálok a nagy mellem miatt. 2 éves gyerekkel vagyok itthon, kimozdulás több órára kizárt. Tudtok adni tanácsot??? Vagy van aki ugyanebben a cipőben jár most??? Várom sok sorstársam válaszát.2012. nov. 14. 18:45
1/4 anonim válasza:
szia. nagyon helyes hogy a szénhidrátot csökkented. a fehérjét ne feledd, vigyél be minél többet, perzse nem kell túlzásba esni. mozgásként, vagy gyors séta (napi min. félóra), ha megmarad a babó kocsiban akkor viheted úgyis. esetleg szobabicikli ha van, bár már 10ezer ftért is belehet szerezni, a célnak megfelel. a lényeg hogy minimum félórát tekerj, ha nem többet. egyelőre ennyi mozgás bőven elég lesz, így is látszódni fog a fogyás.
2/4 anonim válasza:
Próbálj meg netről valami tornát letölteni, amit csinálhatsz esténként és menjetek el gyakran a gyerekkel hosszú sétákra. Tehát ne csak a játszótéren álldogálj, amíg ő rohangál... Tuti receptem: ő menjen kismotorral vagy futóbiciklivel :)
Egyébként én úgy fogytam nagyon sokat és gyorsan (autoimmun betegség miatti diéta), hogy nem eszem semmilyen (konyhanyelven szólva) szénhidrátot (gabonák, kukorica, rizs, krumpli) és tejterméket sem. Cukrosat, zsírosat nyugodtan ehetek.
3/4 anonim válasza:
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de mozgás esetében szerintem az a lényeg, hogy élvezd. Akkor megmarad a lelkesedés és nem csak a testednek tesz jót. Addig keress mozgásformát, míg olyat nem találsz, amit tényleg élvezel. Konditermekben egyre többféle mozgásforma van, és ha pl. bérletet veszel akkor több helyen is ingyen vigyáznak a gyerkőcre.
4/4 anonim válasza:
Amikor alszik a gyerek, akkor Norbi, Béres Alexandra stb. dvd és hajrá! Ezek azért jók, mert nem ugrálósak, de nagyon hasznosak! A gyerekek mellett nekem is csak ilyenkor volt időm, de nagyon jó erőnlétet szeretem és bizony lementek a fölös kilók. Jobban nézek ki, mint a gyerekek előtt... :) Sok sikert! Tarts ki és ne ess az elején túlzásba (nehogy elmenjen a kedved)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!