Mit sportoljak terhesen? Van valami olyan mozgás, ami kicsit leszívja az energiám, de nem árt a babának?
14 hetes terhes vagyok és eddig mindig csak jógáztam, de őszintén szólva nagyon unom. mindig kicsit örökmozgó voltam és szeretnék most is kicsit sportolni. milyen sportot válasszak, ami nem árt a babának? van más is, aki "energia túltengéssel" küzd terhesen? mit tesztek ellene?
előre is köszönöm a segítséget
Első terhesség alatt rékáztam, alexandráztam és sokat sétáltam.
Második terhesség alatt még rékáztam, sokat sétáltam az első gyerekkel.
Most a harmadik terhesség alatt örülök, hogy van bennem még szufla, futok a két gyerekem után egész nap...
Átpasszolhatnál egy kis energiát :)
küldenék nagyon szívesen hidd el!!
egyszerűen nem alszok, pörgök egész nap, a barátomnak meg fogalma sincsen róla, hogy hogyan bírom és hát nekem sem. ezért is gondoltam rá, hogy valamiféle sporttal vezetném le a túl sok energiám
és köszönöm a választ!!
de jó neked :) az egész napot át tudnám lustálkodni, de nem lehet, főzni kell, háztartást vezetni stb... :)
sport: lehet úszni, az átmozgat rendesen, el is lazít. plusza víz leszívja az energiát. de mielőtt elmennél kérdezd meg az orvosod, hogy szabad-e neked!
én úgy tudom, hogy a futás nem ajánlott. mondjuk az egy dolog amit én tudok, és megint egy másik, hogy az orvos mit tud! :)
mindenesetre kérd ki az orvosod véleményét ezekről, ha valamelyik elnyerte a tetszésed :))
vigyázz magatokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!