Karantén ötletek ovisnak?
Szia. Mi vasárnap szabadultunk, nem kertes ház, hanem lakás. 3szor vagy 4szer volt rendőr nálunk a gyerek miatt, ellenőrizni. (Nekünk, felnőtteknek fenn volt a HKR app, ilyenkor nem jönnek ki pluszban.)
Komolyan kell venni, és nem kéne továbbadni, ha esetleg elkapta.
Sajnálom, tudom, hogy milyen rossz ez.
Hozzánk jöttek ellenőrizni, teljesen random időpontokban.
Társasjáték, meseolvasás, színezés, dia, logico, kézműveskedés (ragasztás, vágás, minifarsang otthon...). 8. emeleten bírtuk ki, erkélyen levegőztünk.
Egyébként is este megy munka után, március óta nem vittem az egyik gyereket se boltba.
Mi kellene random a gyógyszertárból? Gyerek mellett biztos van otthon minden alap, vagy ha nem, kellene.
Én írtam az első választ. Mi betáraztunk előtte gyorsan, mert mindannyian karanténba kerültünk. Ez 10 nap, nem haltunk éhen.
Egyébként jó tanács: engedd el a tennivalókat, ülj le a szőnyegre a gyerek mellé, és játsszatok. Nem tudsz mást, fejben kell elengedni, hogy mennyire rossz.
Mi annyi csalást megengedtünk magunknak családi házasként, hogy ha jöttek aznap már a rendőrök, akkor beültünk a kocsiba, és kimentünk a határba a susnyásba kutyát sétáltatni. Ha nem jöttek ellenőrizni, akkor viszont aznap komolyan vettük a karantént. Társasházban nem mertem volna megcsinálni, mert ott nem tudtam volna elkerülni a szomszédokat.
Amúgy igen, apa vásárolt este, semmi nem volt, ami adjuramistenazonnal kellett volna.
Az ovissal utoljára tavasszal voltunk karanténban, akkor kapott feladatlapokat, hogy neki is legyen leckéje, mint a nagyoknak. :)
Tévé, társas, xbox, olvasás, kisautó-építőkocka, ha vevő rá, kézműveskedés, az enyém nem volt az. Meg ami eszedbe jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!