Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerek alvásidejében boltba...

Gyerek alvásidejében boltba menni?

Figyelt kérdés
Az egyik kisgyerekes anyuka barátnőm ha leteszi a 2 fiát aludni aki 13-15ig alszik mindig kiságyban, rendszeresen elmegy 15-20 percre otthonról, hol a pékségbe, hol a boltba, hol a DM-be stb. Mert hogy a férje sokat van távol, a gyerek meg dackorszakos, nehéz vele sorban állni meg ilyeneket, inkább elszalad mikor alszik. Ott laknak a központban, 2 percre van minden tőlük, szóval azért tud 20 perc alatt lezavarni mindent. De nekem ez elég gáz, mert ha bármi éri pl a boltban infarktus vagy hasonlo azt se tudják hogy egy gyerek maga van otthon. Vagy ez csak szerintem gáz?
2021. febr. 2. 12:02
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

nem 2 fiát, hanem 2 éves fiát

csak félre írtam

2021. febr. 2. 12:03
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
Gáz igen. Most boldogabb vagy?
2021. febr. 2. 12:03
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok boldogabb, bocsi. Csak kíváncsi vagyok hogy ez más szerint normális e.

Engem régen anyukám sokat hagyott magamra még aludtam , és élek, de én nem hagynám a gyerekem magára viszont.

2021. febr. 2. 12:05
 4/29 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj, hogy semmi közöd hozzá.
 5/29 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem hagytam otthon egyedül a gyerekemet.
 6/29 A kérdező kommentje:

Alapvetően nincs közöm hozzá ja, de valljuk be sok gyerek van akit ér ez az amaz mert a környezetnek mi köze hozzá nem?

Most nem erre gondolok feltétlen, mert ő nem bántja, de miért ne lehetne amúgy alapvetően köze a környezetnek ha pl gyermekveszélyeztetés áll fent?

2021. febr. 2. 12:09
 7/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem normális.

Ha az ember leviszi a szemetet mikor a gyerek alszik az meg csak csak oké, de ott is történhet bármi baj. Egy 2 éves gyerek nagyon könnyen kimaszik a kisagybol, neadj isten úgy esik, és kész a baj. Szóval nagyon nem normális, de sajnos nem nagyon van hozzá közöd. Ha szólnál is, te lennél a xar ember hogy mit szólsz közbe.

2021. febr. 2. 12:09
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
Én nem is tudom minek kéne történni ahhoz,hogy egyedül hagyjam a lakásban a fiam. Igazad van,bármi történhet anyával is és akkor mi van? Ez hatalmas felelőtlenség. 2éves még nagyon kicsi. De az is igaz,hogy semmi közünk hozzá. Viszont azért lehet véleményem róla. Nagyon gáz ez és rizikós. Remélhetőleg semmi baj nem származik belőle.
2021. febr. 2. 12:11
 9/29 anonim ***** válasza:
77%

2 éves a fiam. Nekem a bolt a szomszedban van. Eszembe nem jutna meg csak annyira sem itthagyni.

De ez én vagyok. Szembeszomszéd barátnőm simán otthonhagyja az alatt a fiát, még beszélget is egy jót a boltban.

1x nem fordult meg a fejemben, hogy emiatt elítélem...

2021. febr. 2. 12:45
 10/29 anonim ***** válasza:
76%
Én nem hagytam egyedül soha. De nem hiszem, hogy ezzel foglalkozna a gyámügy, vannak ennél azért sokkal rosszabb gyerek sorsok. Infarktust meg otthon is lehet kapni.
2021. febr. 2. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!