Gyerek alvásidejében boltba menni?
nem 2 fiát, hanem 2 éves fiát
csak félre írtam
Nem vagyok boldogabb, bocsi. Csak kíváncsi vagyok hogy ez más szerint normális e.
Engem régen anyukám sokat hagyott magamra még aludtam , és élek, de én nem hagynám a gyerekem magára viszont.
Alapvetően nincs közöm hozzá ja, de valljuk be sok gyerek van akit ér ez az amaz mert a környezetnek mi köze hozzá nem?
Most nem erre gondolok feltétlen, mert ő nem bántja, de miért ne lehetne amúgy alapvetően köze a környezetnek ha pl gyermekveszélyeztetés áll fent?
Nem, nem normális.
Ha az ember leviszi a szemetet mikor a gyerek alszik az meg csak csak oké, de ott is történhet bármi baj. Egy 2 éves gyerek nagyon könnyen kimaszik a kisagybol, neadj isten úgy esik, és kész a baj. Szóval nagyon nem normális, de sajnos nem nagyon van hozzá közöd. Ha szólnál is, te lennél a xar ember hogy mit szólsz közbe.
2 éves a fiam. Nekem a bolt a szomszedban van. Eszembe nem jutna meg csak annyira sem itthagyni.
De ez én vagyok. Szembeszomszéd barátnőm simán otthonhagyja az alatt a fiát, még beszélget is egy jót a boltban.
1x nem fordult meg a fejemben, hogy emiatt elítélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!