Mennyit alszik napközben a babátok és ti mit csináltok az alvásidejében?
Bár nekem nem babáim vannak, de a kérdés szempontjából úgy látom mindegy :)
Nekem egy 2 és egy 4 évesem van. Alvásidőben mindent szoktam csinálni, csak aludni, pihenni nem. Mindig van valami és egyszerűbb akkor csinálni, amikor ők "nincsenek jelen". Általában főzni szoktam egyébként akkor, de más 1000 dolgom is akad.
15 honapos, masfel - max 2 orat alszik.
Olyankor en is alszom, ha nem akkor olvasgatok a neten, messengeren beszelgetek, bar most epp vizsgam lesz, igy arra tanulgatok ezekben a hetekben.
Fozni elotte megfozok , takaritani heti egyszer szoktam de azt is delelott.
mivel babakociőggő volt, zinte csak szoptatásra jöttün haza, addig rúttam a parkokat és 500 oldalas könyveketr olvastam ki gyermekgondozásról, ápolásról, betegégekről,, babakomunnikációról, fejlesztésről, mozgáskoordinációról, idegrendszeri érésről, minden kornak a jellemzőiről, míg nem csatlakozott hozzám a szomszédsrác rendzeresen csavarogni. onnanstól életszerűbbek lettek a napjaim, mentünk fotósoz is, stb.
a maréknyi éjszakai időmben karikás szemmel félkómában sterilizálás, fejés...
de mindent öszevetve szép volt a babakorszak :)
7 hosom van.
Altalaban 3×alszik.a rovidebb 40-60 perces alvasidoben csinalom a dolgom.a hosszabb 2-2,5 orasban alszom,vagy filmet nezek.
De ha nem kelnek minden nap fel 6kor(a nagyok,es apa miatt) akkor nem aludnek,de igy muszaj potolni mert este 11-12 kozott kerulok agyba.
Szerencsere a felmosason,es egyeb vegyszeres dolgokon kivul mindent lehet a pici mellett csinalni.igazan jo gyerek.
Mennyi idősre gondolsz? Mert szokott változni de még az is, hogy én mit csinálok közben. 9 hónapos kora óta 2x alszik másfél -2 órát. A nappaliban vagy fürdőben takarítok ha kell, nem mindennap azért. Nagy hanggal nem lehetek mert felkel rá. Amikor nem kell pl port törölni csak összepakolok 10 perc alatt és pihenek. Telefont nyomkodok vagy olvasok vagy szókeresőzök vagy el is alszok. Változó, mikor hogy sikerül. Ablak pucolás, portörlés, vasalás, hajtogatás, fürdőben szinte minden amit tudok csinálni amíg alszik.
3 hónapos koráig főzés akármi az alvásidejében volt. Utána rászokott a 20-30 perces alvásokra így inkább leültem arra a kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!