Hogy bírjátok mikor hisztizik a babátok? Mit csináltok ilyenkor?
Nálunk ez fél éve megy.
Mondjuk később kezdte a lányom.
Először kipróbáltam hogy ott hagyom. Nem jött be. Majd ráhúztam az ajtót. Az se segitett. Csináltam úgy hogy nem figyelek. Rendesn vert.
Csináltam úgy utánzom. Semmi.
Probáltam úgy hogy leúlök mellé és oda hivom kitárom a karom és átölelem. Na az teli találat volt. Egyből befejezte.
Én néha szoktam mondani hogy 1x agyvérzést kapok tőlük, mert hogy 2 van. 2 hiszti.
Leszoktam a cigiről. Nagyrészt egyedül vagyok. Néha úgy érzem epeömlést kapok az egész gyereknevelestől és hogy a munkám egy vicc ehhez képest.
De kitartok!
Lemegy minden szépen LASSAN!
Néha előbb elszámolok 10ig nehogy orditsak egyet. Volt már persze hogy ki-kiszaladt. Kövezzetek meg szupermamik de olyan is volt a fenekére csaptam.
Nem is csodalom ilyenek apa is ilyen hiszti király meg én is.
Mi mást örököltek volna. 😂😁😊
Kitartás! Már csak pár év és újra aludhatsz meg nyugtod lesz!
Mintha a saját gyerekemről olvastam volna a soraidat.
Nálunk is pont ez a helyzet,próbálom elterelni a figyelmét nálunk például az jött be ha utánozom ha nyeszereg én is rá kezdek általában röhög rajta.
Nálunk az a baj hogy ha alszik délután vagy éjszaka olyan ordítással kel hogy alig birom vigasztalni.
Én eddig azt vártam hogy tudjon játszani egyedül (hála istennek van hogy fél órát eljátszik 3x egy nap) most azt várom beszéljen mert sokszor nem értem a sírásának az okát vagy a hisztinek..de lesz majd jobb is..kitartást. Akkor szép az élet ha zajlik 😅
Jóéjszakát
általában azok a gyerekek ilyenek, akiknek mindig harcolnia kell a figyelemért, vagy ha valamit szeretne
ha változtatnál egy elogadó, türelmes, figyelmes anyává, aki lelassul hozzá, csak úgy percekig nézni egy falevelet, stb és meghallgatja, sokat figyel csendben, a gyermek is rájön, hogy neki is van élettere és nem kell érte harcolni.
a hiszti nem a gyermek hibája.
neki csak ez az egy eszköze van.
mégis ki a felnőtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!