Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan hogy a pici baba (...

Van olyan hogy a pici baba ( 2 honapos ) csak ugy hisztizik, nem jo neki semmi? Ilyenkor mit csinaltok?

Figyelt kérdés
SOS, mert itt uvolt a fiam mellettem, es nem tudom megnyugtatni.
2009. jan. 29. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A cici általában beválik:-)

Néha van, hogy semmi bajuk, fizikálisan, csak nyügik. Vedd fel, ringasd, simogasd a tarkóját, nézed meg nem fázik-e, nincs-e melege, nem éhes-e, nem kell-e pelust cserélni. Vetkőztesd le, nézd meg nem böki-e valamik öltöztesd vissza, vagy ha gondolod, fürdesd meg, attól is meg szoktak nyugodni.

Nyugodj meg, mert érzi, hogy ideges vagy, és addig nem tudod megnyugtatni. Végy egy nagy levegőt, menj ki a fürdőbe 2 percre, mosd meg az arcod, nézz a tükörbe és mondd, hogy most bemegyek a babámhoz, akit szeretek, felveszem, és vígasztalaom, mert szüksége van rám. Nehéz időszakok ezek, de túl kell lenni rajta. Neki csak te vagy:-)

2009. jan. 29. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Amikor minden kötél szakadt nálnuk behoztam a babakocsit és abban gyorsabb ütemben előre-hátra és bealdut.

Nálunk vagy a hasa fájt, vagy keveset aludt és túlpörögte magát és még kit tudja mik lehettek. Igazi hisztis fiam van.

2009. jan. 29. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a porszívó vált be egyszer. Annyira ordított h pirosodott nem kellett neki semmi se cici se cumi nemtudtuk mi baja csak ordított torka szakadtából. Eszembe jutott h ha porszívozok akkor csendben szokta figyelni mi nekünk az segített. Vagy zenét szoktam még kapcsolni neki! Remélem már megoldódott a gond! :D

11 hetes kisfiú anyukája

2009. jan. 29. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
nálunk a hajszárító vált be! Ha nagyon üvölt a karomba veszem és 1-es fokozaton meleget fújok óvatosan a hasára meg a lábára úgy hogy kellemes legyen ne forró. Na erre elhallgat és megnyugszik, utána lehet etetni, altatni vagy tisztába tenni,attól függően hogy mi volt a baj.
2009. jan. 29. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:

A porszivos trukk bevalt, de csak addig amig porszivoztam:-)

Ahogy abbahagytam, megint uvoltott.Legalabb a szoba mar tiszta:-)

A cici altalaban megnyugtatja, de most kb egy oran at cicizett, de nem tudott elaludni rajta, utana kezdtett el nyuszizni, es azota... Szerintetek az jo, ha leteszem a kanapera magam melle, es simogatom a hatat? A kezemben is sir, igy legalabb nem kapalozik. Csak megnyugszik egyszer...

2009. jan. 29. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
bevetem ezt a hajszaritos trukkot is...ki tudja, hatha...:-)
2009. jan. 29. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szopi után hossza büfiztess.

Próbáld ki az ESPUMISAN szuszpenziót, ez szinte minden hasfájósnak beválik.

A kezedben kifelé forgatva tartsd, az egyik kezeddel a lába között benyúlva úgy, hogy a kis hasa kit tudjon nyújtózni.(repülős tartás)

Próbáld hason altatni és ne háton.

2009. jan. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!