Normális, hogy 11 hónaposan hisztizik a baba? Nem rég kezdte el, hogy nagyon hisztis, ha valamit akar. Van, hogy meg is feszül és hátravágja magát. Ez így marad?
Szia!
Nekem a 3,5 hós babám kb 3 hete ezt csinálja.Ha leakarom tenni megfeszíti magát,és mérgeskedik!Eddig,ha nem vettem róla tudomást annyira belelovalta magát a hisztibe,hogy már levegőt is alig vett.Viszont, amikor így elkezdett hisztizni,és elkezdtem neki elmagyarázni hogy miért rakom le,én is meglepődtem,de megértette,és abba hagyta a hisztit.Próbáld meg, hogy amikor hisztizik, fogd meg a kezét,kérd meg hogy figyeljen rád, (ha nem néz rád az nem baj,attól még hallja mit mondasz)és mondd el, hogy most miért nem lehet az amit ő akar.Nálam ez bavállt.Nálunk hugom volt nagyon hisztis,mindig földhöz vágta magát.Nehéz kezelni,de talán ha hamar rájön az ember hogy mivel tudja lenyugtatni,talán elejét tudja venni a későbbi nagyobb hisztiknek.
szia, mi 15 hosak vagyunk de a babamnak is volt 1 eves kora tajekan hiszti-duh rohamai ami par hetig tartott es nem reagalva ra szepen elhagyta. De most meg az en tunderi kisfiambol egy kotekedo de egyben nebancsvirag lett:) most ez a meno. Ezzel csak azt akartam irni hogy mire kinonek valamit mar masban lelik boldogsagukat:) Edesek es igy fejlodnek hidd el ez nem baj nagyon okos a babad es ez kell a fejlodesehez ha nem csinalna akkor lenne valami baj. Kinovi, turelem! Nevess rajta es ne foglalkozz vele na meg senkivel akinek van gyereke az tudja.
Jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!