Hogy bírjátok mikor hisztizik a babátok? Mit csináltok ilyenkor?
El kell keserítselek,a hisztit nagyon soká növi ki :D Enyém még a fejét is verte a földbe,ha meghallotta a nem szót 8hónaposan. Mivel otthagytam,egy hét alatt elhagyta. Már 4éves. 2éves korától működik a beteszem a szobájába és nem jöhet ki,amig nem hagyja abba,most 3,5éves korától elmegy magától már,kivisitja magát és visszajön,megbeszéljük a dolgokat. De úgy havi 2x van ilyen egetrengetö hiszti csak.
Kisebbként ráhagytam,jött utánam,akkor is. Sokat nem tudtam én se.tenni. Ha öleltem,rúgott,vert. Ha eltereltem volna,letojta. Az arcába a viz,a fenékre csapás se működött,a kiabálás se,figyelmen kivül hagyás se. Amikor ő úgy akarta,abbahagyta. Nehéz is volt vele nagyon otthon,nekem meg segítség se volt. És ő még korán beszélt is már,tehát elég hamar el tudta mondani mi baja. De mindig arra lyukadtunk ki régen,most is,hogy oltári nagy b.romság miatt kezdte el,mint pl hogy bekapcsolom a tv-t majd,ha ezt vagy azt megcsináltam.
A bölcsibe kerüléssel javulr sokat a dolog. 2,5évesen ment.
Nálunk olyan volt 1 válaszoló vagyok mikor toltam a bevásárló kocsit elkezdett orditani velem mert fogom azt a részt ahol a pénzt kell berakni. Én nem foghattam meg.
Akkor volt nálunk olyan hogy nem adtam neki oda a fánkot mert előbb kifzietjük és úgy elkezdett orditani hohy az egész lidl minket nézett ezt addig csinálta még nem kapta meg. Itt hiába volt hogy oda adom a telefonom vagy felhivjuk mamát vagy nézd de szép....
Semmi nem jött be.
A múlktkor nem mentem be vele a freshnapsba mert most nem kellett a cicának semmi hanem csak a tesója pelenka erre a földre vetette magát és rángatta magàt. Gondolhatod milyen volt a tesco közepén ezt nézni és hallgatni. Mondtam neki hogy állj fel menjünk vegyünk a tesódnak pelust vagy menjünk vissza apához a kocsiig.
Semmi....
A dmbe becipeltem mint egy zsák krumplit mert kb úgy viselkedett velem. Ott volt neki való kocsi amit tolhat és a pénztárnál mikor mondtam toljuk vissza mert apa vár kb ugyan úgy földre vetette magát és mikor kicipeltwm belém mart és cibálta a hajam mert azt a xar kocsit nem hozhatta el...
Gondolhatod milyen volt mindenki megvetően nèzett hogy mekkora xar anya vagyok en meg tele cuccal a 14 kghát cipelve kimart arccal kicipeltem és mondtam a magamét magamba.
Nagyon nehéz idők vannak.
Utolsó vagyok es egyben az 1.
Szedjél magnéziumot, b6 vitamint. Esetleg vasat is szedhetsz egy kicsit.
Én ezeket szedem most igaz a terhesseg miatt is.
Vagy valeriana relaxot próbáld ki. En még nem voltam terhes volt hogy vettem be 1 szemet és segitett.
Szoptatás alatt nehogy beszedjél Valeriánát!!! Meg amúgy sem ajánlom. Legalábbis néhány éve úgy jártam, hogy észre se vettem és rászoktam, nem tudtam hogy rá lehet szokni, azt hittem csak gyógynövény, amikor már az izmaim rángtak, akkor derült ki, hogy elvonási tüneteim vannak. Kiderült, hogy a gyógynövények mellett barbiturátot is tartalmaz, ami kőkemény hozzászoktató szer. Lehet, hogy már nincs benne, de én soha többé be nem szedem.
A dackorszak az dackorszak, jönnie kell és jönni is fog, nekem sincs jó idegrendszerem, mielőtt gyerekem lett volna, hagy ne mondjam mit tettem volna egy ilyen hisztérikával, most meg már annyira programozottnak látom minden ellenkezését, kitapasztaltam, megértettem, mennyire része a fejlődésének és elfogadtam, tudom ha ebédelni hívom, nem akar, akkor se ha farkaséhes, ha fürödni kell menni, azt se akar, aztán kiszállni nem akar, és sorolhatnám, sokszor már nevetve csapom a hónom alá és viszem a kézzel-lábbal rugdalózó gyereket oda ahova kell, máskor persze van hogy rossz passzban talál. Leginkább akkor nehéz, ha kialvatlan vagyok. De ő is akkor hisztisebb ha már álmos. Nem kell elérnie semmit hisztivel és le fog szokni róla.
A vitaminszedés jobb ötlet, de a dackorszakot átvészelni csak úgy lehet jól, ha megérti az ember, hogy ez most egy teljesen természetes időszak nála és megtanulunk mi szülők okosan reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!