Hogy bírjátok mikor hisztizik a babátok? Mit csináltok ilyenkor?
Hűha 20as válaszoló még hajnalba is ezt olvasod?
Én alig várom minden este a belső szemhéjamat nézzem. 😊
Tanulok:( Nyelvvizsgára. És amikor már nem fog az agyam, gyakorikérdésezek "kicsit". Ezért ezek a hajnali hozzászólások. Ha nem kéne tanulnom, a gép közelébe se lennék napokig, hetekig. De ez van:( Nagyon unom már. Ez ez élethosszig tartó tanulás kezd már az agyamra menni. Én már nem akarok semmi mást, csak a gyerekemmel lenni és a kutyáimmal. Valahogy nagyon elszúrtam az életemet:(
Még az jutott eszembe, hogy fontos lenne itt megjegyezni, akiket érdekel a kérdés, hogy bár tényleg őrjítő tud lenni néha a gyerek, főleg amikor dackorszakba lép, de soha nem szabad megrázni! Épp most olvastam valami szörnyű tragédiáról, ahol az anya megrázta a 1,5 éves kisfiát és a gyerek meghalt. És nem értem, hogy a védőnők, akik ezerrel tudják ba...sz...ogatni az embert, ha mondjuk kutyát is tart bent annak ellenére, hogy babája született, miért nem figyelmeztetik a szülőket arra, hogy milyen érzékeny a kisgyerekek agya a rázkódásra??? Egyszer emlékszem, hogy engem is megrázott az anyám, bár már 3-4 éves lehettem, pokoli félelmetes volt az egész. Én mondjuk hallottam a megrázott baba szindrómáról, de azt kevesen tudják, hogy ez nem csak egész pici babákra vonatkozik. És azt is kevesen tudják, hogy egy baba attól is meghallhat, ha boldogságukban dobálják fel, mert akkor is rázkódik az agya. Hallottam 2 éves kislány haláláról, akit a testvérei egy kis fakordéban utaztattak és annyit ütődött a feje közben, bár kacagott, hogy agyrázkódása lett, hányt egyet, másnap meghalt. A nővére 80 év múlva tudta meg egy rádióműsorból, hogy a bátyjai "ölték meg" a kicsit. Én soha nem engedtem senkinek, hogy a gyerekemet dobálja. Macskakövön is úgy toltam a babakocsiban, hogy egy csiga megelőzött volna minket. Ha ez az anya tudta volna, hogy egy rázással megölheti a gyerekét, szerintem nem rázta volna meg. Fontos lenne erről informálni a szülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!