Mit csináltok ha a babátok hisztizik? 11 hónapos lányom fogja magát hátravágja magát és nekiáll sívítozni olyankor megfeszíti magát h ne tudjam felvenni. Tudom h nem fáj semmije meg ilyenek de nem tudom ilyenkor mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:04
2/12 anonim válasza:
szia,épp most olvastam 6 tippet amit hisztinél jol lehet alkalmazni,vagy egyiket vagy másikat vagy kombinálva.Nekem a figyelemelterelés jött be a legtöbbször,amikor elkezd valamiért hisztizni rögtön mutatok valami érdekeset,az sokszor be jött,de amikor valamiért hisztizik mert mondjuk nem kap meg valamit akkor simán otthagyom,fél perc se telik el már csend is van.
3/12 anonim válasza:
Én nem veszek róla tudomást olyankor.Elég nehéz,de beválik.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2010. jún. 5. 12:14
5/12 anonim válasza:
Állítólag tényleg nem szabad róla tudomást venni.
De annak aki ezt mondja oda adnám egy napra a fiamat. :D :D
6/12 anonim válasza:
Nekem beevált, hogy nem veszek róla tudomást! Rájött, hogy nem ér el vele semmit! Ne foglalkozz vele...
7/12 anonim válasza:
sztem türelmesen el kell magyarázni neki, hogy ez nem jó, nem ér el semmit. és elterelni a figyelmét, ekkora korban még beválik. én nem szoktam otthagyni soha, mégis abbahyagja, mert látja, hogy nem éri el amit akar. 17 hós. ma már durva hisztik vannak, de akkor sem hagyom ott. sztem nem jó ez az otthagyós dolog, még ha látszólag be is válik. mert hiszen ettől rettegnek a legjobban ebben a korban, hogy elhagyják őket a szüleik. ez afféle érzelmi zsarolás, vagy abbahygaod, vagy nem szeretlek, otthagylak. szval én ezt nem csinálom. úgy is lehet nem tudomást venni róla, ha ott a szülő mellette.
8/12 anonim válasza:
Nálunk csakis a figyelem kívül hagyás vált be. Szerintem az hatásos. Mintha ott se lenne hozzá sem szóltam.
9/12 anonim válasza:
Figyelmen kívül hagyás (baromi nehéz), amíg picit nem csillapodik, aztán magyarázat, hogy miért nem lehet, amiért hisztizett, és aztán figyelem elterelés valmai másra. Általában ez beválik. Mindenesetre, Én is odaadnám a 16 hónapos lányomat egy napra valakinek, aki ért a hisztikezeléshez, kíváncsi lennék, mire megy vele. :-)
10/12 anonim válasza:
Én is egyszerűen átlépek fölötte. Maximum egy perc után abbahagyja, mert rájön, nem érdemes. Illetve mindez már múlt idő, mert amikor elkezdte, rögtön így csináltam, azóta már nem is próbálkozik, hiszen úgyse ér el vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!