Rakattál már át orvosi időpontot csak azért, mert az épp a gyerek alvásidejére szólt?
3as vagyok. Szóval a kislányomnak sok szakrendelésre kell járnia kontrollokra. 4.5 éves, de nagyon kell neki a délutáni alvás. 12-14:30-ig. Akkor, ha lehet, nem viszem sehova.
Mindig segítőkészek, de mindig meglep, hogy egy 4.5 éves kislánynak 13-re vagy 13:30-re adnának alapból időpontot.
"de mindig meglep, hogy egy 4.5 éves kislánynak 13-re vagy 13:30-re adnának alapból időpontot"
Lányom 2,5 éves kora óta nem alszik délután. Most 4 éves és az ovis csoport 3/4-e nem alszik.
Egyébként nem. Szakrendelésre nem pár napon belül kapunk általában. Hetekkel előre pedig sose tudtam megmondani a nagynál, hogy mikor fog aludni, hisz egy csecsemőnél, kisgyereknél ez folyamatosan alakul, még azután is, hogy átállt az egy alvásra (pl: 1 évesen még 11-től aludt nagyot, 2 évesen délután 3 fele).
Ha rendszeres kezelésről, tornáról volt szó, akkor próbáltam azért ideálisat találni. De egy-egy orvosi időpontnál nem. Csak azért nem várnék heteket, hogy biztos jó legyen.
Amúgy Murphy, pont aznap nem fog úgy aludni, akármilyen kiszámítható is.
Igen. Nem átrakattam, hanem mikor adták az időpontot, már kérdeztem, van-e másik.
Ha nem volt, persze megoldottam, de egy kérdést megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!